Region

Svet

Barbaru Bobak maltletirao pijani gost na svadbi!

Pevačica Barbara Bobak otkrila je da je doživela neprijatniju situaciju. Maltletirao je pijani gost na svadbi!

Barbaru Bobak maltletirao pijani gost na svadbi! Screenshoot/Instagram




Barbara Bobak otkrila je da je doživela neprijatniju situaciju na jednoj svadbi, kada je gost počeo da maltretira nju i njenu koleginicu. Kako ističe, uspele su da se odbrane od nepoznatog čoveka, a ubrzo je i izbačen sa veselja.


"Pijani gost je prišao, mislila sam da će tražiti pesmu, međutim, on me je zgrabio rukama, a potom počeo da maltretira i mene i koleginicu", rekla je Barbara i nastavila:

"Tada mi je pao mrak na oči, rukama sam ga dohvatila za facu i odgurnula iz sve snage. Ubrzo je izbačen sa svadbe", rekla je za Alo.








Pevačica je nedavno otkrila i da je njen bivši dečko "razlog što se o njoj toliko priča".

"Darko je apsolutno zaslužan za to što se o meni priča. Ali, u mom poslu i mojoj karijeri mu apsolutno nije bilo dozvoljeno da se bilo šta meša. Preko te veze sam dobila publicitet, koji me je i kočio, zato što sam ja morala da se perem, jer sam nečija devojka", rekla je Barbara i priznala da joj je veza sa Darkom i pomogla i odmogla.

"Zato što se nipodaštavalo i i dalje se nipodaštava sve što ja radim, zbog moje veze sa Darkom, koja nema dodirne tačke. Veza sa Darkom mi je i pomogla i odmogla", poručila je Barbara.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>