Style

Ljubav

Mesečni horoskop za ljubav! Šta nam donosi jun?!

Jun je prvi letnji mesec,  period kada se ljubav rađa! Mesečni horoskop za ljubav donosi promene... Pogledajte šta nam donosi jun.

Mesečni horoskop za ljubav! Šta nam donosi jun?! Svet Plus




U junu težite jačanju ljubavi prema sebi, zdrave emocije podrške i razumevanja. Sa druge strane, mnogima će ljubav sa partnerom ojačati, neki će se zaljubiti, dok će neki znakovi odlučiti da je kraj najbolje rešenje.


Saznajte šta vašem znaku predviđa mesečni ljubavni horoksop za jun 2022. godine:


Ovan (21. mart - 19. april)

Planete mogu da usmere vaše misli u prošlost, razmislite o tome kakvu ste vezu imali i zašto je prekinuta. Razmišljajući o ovome, sigurno ćete shvatiti koga biste voleli da vidite pored sebe. Ovo će vam dati snagu i samopouzdanje, vaša privlačnost će se povećati. Samo se čuvajte da izlazite sa osobama sa kojima ste imali negativne odnose u prošlosti. Budite oprezni i donosite odluke polako. Ovo će vam doneti sreću.



Bik (20. april - 20. maj)

Ovo leto će biti puno emocija! Možda ste u prošlosti bili veoma foksirani na svoje ambicije i žrtvovali ljubav zbog posla. Sada je vreme da preispitate svoje stavove i pitate šta zaista očekujete od veze. Moguće je da ćete donositi neke ključne i važne odluke, one koje mogu promeniti ceo život. Vaši sledeći koraci će zavisiti od toga koliko se osećate srećno. U svakom slučaju, nemojte se plašiti promena.



Blizanci (21. maj - 20. jun)

Ne plašite se ljubavi, ali budite svesni koliko daleko ste spremni da idete. Možda ćete partneru diktirati previše uslova i to će za oboje postati test koji će se prevazići ako otvoreno pričate o svojim osećanjima. Prihvatite sebe takvim kakvi jeste, radite na svom biću, i to će vam doneti novu ljubav i seksualna iskustva.


Rak (21. jun - 22. jul)

Povoljan period. Ako ste u paru, vaša veza će cvetati, a ljubavni život će izgledati magično. Ukoliko ste slobodni, nova poznanstva i utisci će vas čekati na svakom koraku. Jedina stvar na koju treba obratiti pažnju jeste mogući povratak prošlih veza. Čuvajte se njih, mogu se pretvoriti u nepovoljna iskustva i otvaranje starih rana.








Lav (23. jun - 22. avgust)

Trudićete se da poboljšate ondos sa partnerom i bićete zadovoljni rezultatima. Svaka emocija, iskren razgovor, sve što uložite u vezu, vratiće vam se stostruko. Iako ste se u prošlosti pitali da li je ova veza vredna, sada ćete znati odgovor. Lavovi koji su u vezi mogu osetiti da njihov odnos prelazi na novi nivo, gde strast postepeno ustupa mesto snažnom prijateljstvu i istinskoj intimnosti. Usamljeni Lavovi će biti romantično raspoloženi, ali zapamtite, "tajne veze" trenutno nisu najbolja opcija za vas i mogu se pretvoriti u gubitke.



Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav vam osvetljava put, vaše srce će bukvalno biti ispunjeno njome. Vaši odnosi će se razvijati skladno, ali još bolje, mogu vam otvoriti nove životne perspektive - putovanja, promene posla ili čak zemlje. Ako ste slobodni, u junu možete upoznati svoju srodnu dušu, a susret će brzo prerasti u ozbiljnu vezu, sve do braka. Samo se čuvajte nostalgije za prošlošću, bivšim ljubavnicima ili srećnim trenucima. Ne gledajte u prošlost, čak i ako je bila veoma srećna, nećete moći da se vratite u nju.


Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Romantika je vaš način života, ali da ne bi nestala sa prvim dahom letnjeg vetra, dajte joj prioritet. Usamljene Vage mogu da se osećaju preopterećene poslom, ali ako steknete snage da steknete nova poznanstva, pružiće vam mnogo srećnih trenutaka. Bračni parovi će osetiti potrebu za novim senzacijama. Nemojte zanemariti ovu želju, a partner će vam biti zahvalan na tome. Ako ste usred raskida, pokušajte da ga brzo završite, inače rizikuje da se odugovlači i postane previše za vas.


Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

U junu vas očekuje emotivna oluja. Ali pre nego što bacite munje, zapamtite da ste dostojni iskrene i prave ljubavi. Neke Škorpije mogu sresti srodnu dušu, druge će planirati veridbu, venčanje, a treće će svoju vezu pretvoriti u pepeo. Kako god bilo, svi koji vas sretnu na putu emotivnih odnosa, flerta i zaljubljivanja, ništa više neće biti isto. Ali da biste pronašli mir, otvorite svoje srce i naučite da verujete svetu.






Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelac će konačno osetiti smirenost koja mu je dugo nedostajala. Sva vaša pažnja biće usmerena na kuću i porodicu, sasvim je moguće da ćete imati nove planove za sređivanje, popravku ili je moguće preseljenje. Jun će za vas biti miran mesec, koji može biti praćen burnim promenama. Vrlo brzo će se u vašem srcu pojaviti osećaj vedrine koji ne možete lako ignorisati. Ako se ne plašite, to će vam promeniti život, ali za sada dajte sebi oduška i dovedite svoje misli u red.



Jarac (22. decembar - 19. januar)

Zapamtite da je prošlost kao leptir, možete joj se diviti, ali ako je zgrabite prvom prilikom, odleteće od vas bez traga. Naučite da se divite prošlosti kao što se divite prelepom retkom leptiru, ali ne pokušavajte da je ponovo stvorite. Vreme je da krenete dalje. Prava ljubav je pred vama, ali da biste je videli, neka vam um bude bistar, a srce otvoreno.



Vodolija (20. januar - 18. februar)

Napravili ste važan izbor u pogledu svoje nezavisnosti i ti izbori će imati posledice. To ne znači da ćete biti sami, ali još nije došlo vreme za novu ljubav. Fokusirajte se na sebe, cenite sebe i osoba koja vam je potrebna naći će vas čak i među gomilom. Za one Vodolije koji su u paru, zajedničko putovanje doneće mnogo sreće i odnos će podići na novi nivo intimnosti.



Ribe (19. februar - 20. mart)

Pred vama se otvara novi svet. Ulazite u jedan od najuspešnijih perioda svog života, sve vaše veze će cvetati, a snovi će vam se ostvariti. Porodične veze će ojačati, postaće vam nova podrška. Ako ste slobodni sačekajte važno poznanstvo, ako ste u vezi sačekajte da se odnos podigne na viši nivo, ako ste u braku, očekuju vas lepe promene. Zvezde ljubavi vas favorizuju u svemu.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>