Zdravlje

Ljubav

Koji delovi piletine sadrže najviše bakterija!

Piletina je jedna od najčešće korišćenih vrsta mesa. Bonus je što je ovo meso bogato raznim hranljivim materijama, korisnim za zdravlje organizma, a da li znate koji delovi piletine sadrže najviše bakterija!

Koji delovi piletine sadrže najviše bakterija! Svet PlusNe smatraju se svi delovi pileta dobrim za ljudsko telo, objavljeno je nedavno u jednoj kineskoj studiji. Zahvaljujući iskustvu brojnih kuvara koji su svoja iskustva u kuvanju preneli stručnjacima, kao i saznanja tehnologa, otkriveno je koje delove pileta ne treba konzumirati jer su štetni po zdravlje.


Pa tako, kada jedete piletinu bolje je da ne konzumirate kožicu koja se u potpunosti sastoji od masti i, osim toga, može da sadrži veliki broj bakterija.


Takođe, preporuka je i da se ne jedu pluća, jer čak ni termička obrada visokom temperaturom nije u stanju da u potpunosti ukloni sve parazite iz njih.

Kineski stručnjaci su savetovali i da ne koristite glavu, jer upravo ovaj deo pileta akumulira sve štetne materije koje životinja pojede tokom svog života.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/hayat.ba

Povezane vesti:


>