Region

Svet

Ivana Šašić se ipak razvodi! On mora da živi sa tim!

Pevačica Ivana Šašić je htela da oprosti mužu prevaru ali se predomislila. Ipak se razvodi! E, šta se u njegovoj glavi desilo, to on zna, i on mora da živi sa tim, ne ja.

Ivana Šašić se ipak razvodi! On mora da živi sa tim! Screenshoot/Instagram




Ivana Šašić nedavno je na društvenim mrežama obavestila javnost da se razvodi nakon pet godina braka jer joj je suprug bio neveran, a nakon toga je okrenula ploču i priznala da želi da da mužu drugu šansu.


Međutim, Ivana je očigledno odustala od toga, te je sada otkrila da su predati i potpisani papiri za razvod braka nje i njenog supruga.

- Da, istina je, saznali ste pravu informaciju. Uspela sam napokon da dobijem svoju bitku. Sve će biti brzo gotovo. Hvala vam na razumevanju - rekla je Ivana Šašić za Republiku.







- Sve što se desilo, desilo se. Ja Bojana neću da pljujem i ne ću o njemu ružno priča. On je još tu. Nalazimo načine da razgovaramo, da se pomirimo. Videćemo šta će biti. Nisam rekla "ne" i "nikad". Pogrešio jeste, greše mnogi, e sad da li je neko spreman da o tome priča i da prizna svoju grešku ili ćuti pa sakriva pod tepih - pričala je ranije pevačica u svojoj ispovesti.







- Ja sam rekla šta je bilo i to je istina, a vreme će pokazati da li ćemo prebroditi to. Nisam neko ko krije, ja sam transparetna. Ima ljudi koji mnogo gore stvari rade pa ćute i svi misle da se to ne zna, a svi znamo. U meni je proradio bes kao u svakoj ženi, samo što ja imam herca pa kažem i ne krijem. On je svestan da je pogrešio. Ja nikada nisam rekla da ja njega ne volim. Ja to nikada neću reći. I nikada nisam rekla da on mene ne voli jer znam da me voli. E, šta se u njegovoj glavi desilo, to on zna, i on mora da živi sa tim, ne ja.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>