Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 23. maja do 29. maja 2022! ko ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Sada možete napraviti dobar plan ishrane i pridržavati ga se i pored toga što ćete imati  iskušenja najpre kroz slatkiše i testa. Vašem organizmu je potreban pojačan unos tečnosti i puno svežeg povrća i voća.

Ljubav

Sve što je vezano za funkcionisanje, stabilnost i održanje odnosa u kojem ste – već neko vreme je komplikovano, teško, zahtevno za vas. Ulaskom Jupitera, a od srede i Marsa u polje partnerstava – ništa neće postati jednostavnije, samo će se pojedini parovi brže približiti rešenjima u svom odnosu. Kod nekih su ta rešenja – definisanje odnosa, podizanje na viši nivo itd…..a kod drugih – pa, vreme je da se kaže – doviđenja, laku noć, prijatno, vidimo se u nekom drugom životu. Slobodne Vage – za mali broj vas ovo je period ulaska u stabilnu ljubavnu priču. Za mnogo veći – flertovanje, udvaranje, avanture.

Posao

Trenutno, uglavnom vas planetarni aspekti „bodu“ ili pak ne rade u vašu korist. Na vašoj strani su samo Sunce u Blizancima i Saturn u Vodoliji. Što bi značilo – poslovna svakodnevica vam uglavnom ne daje posebne podsticaje niti mogućnosti. Da rmbate imate, ali da ostvarite ono što biste vi želeli – e, to vrlo teško. Bez obzira na to što niste nešto naročito inspirisani i u dobrim pozicijama – radite i dalje na svojim planovima – doći će trenutak i za njih, skorije nego što mislite. U međuvremenu, rešavajte i zaostatke.

Zdravlje

Osetljivost kože, glavobolje, sinusi.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Tempo se pojačava, pa vam je potrebno više energije, što ne znači da je treba potražiti u slatkišima, grickalicama ili u obrocima „s nogu“. Odvojite vreme za pripremu kvalitetnog i zdravog obroka.

Ljubav

Vaš vladar se u sredu seli u znak Ovna i vaše polje poslovne i svake druge svakodnevice, obaveza, moranja. Dobićete jak impuls da rešavate sve ono što već dugo vučete, ali dobićete i dozu nervoze, nestrpljivosti, razdražljivosti. Merkur se u retrogradnom hodu vraća u vaše partnersko polje – da vas podseti da se i odnos sa voljenom osobom takođe mora rešavati. Narednih par nedelja je zaista značajno sa škorpionske emotivne teme i dileme – u tom periodu neke će relacije prestati da postoje, a u drugima će se konačno raščistiti dosta nerešenih i komplikovanih pitanja. Slobodne Škorpije – vi biste u novo i u strasti, ali Saturn i retrogradni Merkur imaju drugačije planove za vas. Prvo sredi prošlost, onda idi dalje.

Posao

Mars i Jupiter u polju poslovne svakodnevice i odnosa sa saradnicima i prema obavezama su i dobri i loši – zavisi šta budete „hranili“ i gajili. Dobro je – brzo ćete rešavati sva poslovna pitanja, bacićete se u akciju, bićete nezaustavljivi, puni elana i snage. Loše je – bićete besni, tvrdoglavi, nedokazani, impulsivni, funkcionisaćete u fazonu „glavom u zid pa ko pre popusti – ili će zid….ili glava“. Ne idite u novo dok ne rešite staro, a toga ima – i papirologije i dogovora i projekata, a ima i grešaka koje treba ispraviti.

Zdravlje

Osetljivi sinusi i koštano zglobni sistem kod starijih Škorpija.

 

STRELAC

Hrana

Lista namirnica koje biste trebali da izbegavate je podugačka. Isto, nemate red kada su obroci u pitanju – uglavnom jedete u popodnevnim ili večernjim satima. Izbegavajte brzu hranu.

Ljubav

Kada se Merkur u retrogradnom hodu vrati u znak Bika, a Mars u sredu pređe u znak Ovna i izađe iz vašeg polja intime, prošlosti, porodice – počećete lakše da dišete. Kao da ste neki teret skinuli sa vrata, kao da ste se napunili pozitivnijom energijom – lepše ćete funkcionisati u partnerstvima (bar vi), imaćete volje, inicijative, strasti i želja. Partner će povremeno „bagovati“ i biti naporan i težak, ali ova energija koju sada nosite to može da iznese bez većih problema. Slobodni Strelčevi – Mars i Jupiter u polju ljubavi i uživanja traže pokret, dešavanje, akciju. Venera u dobrom aspektu sa Saturnom – podseća na prošlost.

Posao

Taj Merkur koji se vraća u vaše polje poslovne svakodnevice i obaveza doneće da se od ove nedelje intenzivnije bavite zaostacima, greškama i propustima – i tuđim i vašim. Pokazivaće i da postoji tendencija da vas drugi (ili vi sami sebe) zatrpavaju obavezama i komplikovanim a nerešenim stavkama. No, i vaša energija ali i vaša kreativnost jesu u porastu pa ćete uspevati da sa svim zadacima izađete na kraj. Budite maksimalno ažurni, ne ostavljajte ništa za kasnije jer će kasnije biti komplikovanije.

Zdravlje

Iako je vaša energija u porastu, još uvek treba raditi na popravljanju imuniteta i sređivanju navika.

 

Mesečni horoskop za ljubav! Šta nam donosi jun?!








JARAC

Hrana

Pojačajte unos mlečnih proizvoda – jogurt, kiselo mleko, kefir i sve vrste sireva će vam prijati. Mesne proizvode, testa i slatkiše unosite umereno a više se bazirajte na ishranu bogatu biljnim vlaknima.

Ljubav

Prošlost, posebno od srede – uzima primat u vašim emotivnim relacijama. Isto kao i sve ono što se vezuje za porodicu, intimu, bliskost. Pred vama je rešavanje važnih pitanja – nekima selidba, nekima useljenje, nekima početak zajedničkog života, renoviranje, a nekima i bavljenje pitanjima koja su odavno trebala biti rešena….a nisu. I zato sada donose napetost i nervozu. Rešavajte sve sada i odmah, pokrećite, ne čekajte da se sve dodatno zakomplikuje. Slobodni Jarčevi – Merkur se vraća u vaše polje ljubavi da vas podseća na stare znance, na prošlost, na nešto što niste završili.

Posao

Da ste spektakularno zadovoljni odvijanjem situacija u poslovnom segmentu – pa i niste. Mnogo toga ide komplikovano ili teško, dobijate informacije u koje ne znate da li da verujete ili ne. Sa druge strane – Sunce u polju poslovne svakodnevice mnogo toga će osvetliti i počećete da shvatate da ste po nekim pitanjima bespotrebno brinuli. Takođe, daje vam mogućnost dodatne zarade – bilo kroz dodatni, bilo kroz povremene poslove. Uspećete da rešite neke finansijske teme koje su vam donosile glavobolju.

Zdravlje

Osetljivost kostiju i zglobova. Mogući problemi sa vratnim delom kičme, sinusima i glavoboljama.

 

VODOLIJA

Hrana

Vodolije su ušle u period sa više fizičkih aktivnosti I pokreta, pa će vam biti potrebna ishrana koja će moći da nadomesti veći utrošak energije. U to ne spadaju slatkiši i brza hrana, peciva.

Ljubav

Jedine stavke koja će malo nervirati ili kočiti Vodolije, koja će tražiti da se na njih obrati pažnja jesu porodična pitanja, bavljenja ukućanima i neka papirologija možda vezana za stambeni prostor. Šta god da je – bavite se time i rešavajte, ne odlažite situacije. Sve ostalo vam ide na ruku – vaša se energija dodatno popravlja od srede, odnos sa partnerom postaje inspirativniji, zanimljiviji i sa više dešavanja i akcije. Takođe – umećete da budete podrška jedno drugom. Slobodne Vodolije – a vala i vi ćete se pokrenuti. Neki od vas – u pravcu novih osoba i novih dešavanja. Veći broj vas – ostaće zaglavljen u prošlosti jer ona nije rešena a samim tim – ne može se nastaviti dalje.

Posao

Kada od srede i Mars pređe u polje pokreta, dinamike, dogovora, kratkih putovanja, kontakata, učenja – Vodolije će se razraditi za sve pare. A i tih para će biti. Baš u drugom delu nedelje možete obaviti i završiti vrlo ozbiljan poslovni dogovor koji tako lepo miriše na solidnu finansijsku inekciju. Jedina mana jeste što će i vaši troškovi biti dosta veliki a i vi sami možete doprinositi tome svojom impulsivnošću prilikom kupovine. Od ovog perioda mnogi od vas će dobiti i ponudu ili ideju za novi posao.

Zdravlje

Mogućnost povreda, pojačana osetljivost sinusa, alergije, glavobolje.

 

RIBE

Hrana

Promenljivost u raspoloženju učiniće da ili utehu potražite u hrani, ili da jedete “na preskok”. Nesklad u ishrani može se odraziti na vaš sistem za varenje. Pokušajte da budete odgovorniji prema sebi.

Ljubav

Merkur se u retrogradnom hodu vraća u vaše polje komunikacije, susreta – iako će povremeno biti razmimoilaženja i nerazumevanja sa voljenom osobom – ipak ćete na kraju uspevati da pronađete zajednički jezik i dogovorite se. Takođe, sada ćete moći jedno drugom da objasnite neke situacije ili reči koje su u prethodnom periodu napravile problem u vašem odnosu. Trudite se da sada razrešite sve nedoumice i provodite više vremena u zajedničkim aktivnostima i opuštanju. Slobodne Ribe – za neke od vas biće aktuelni povratnici iz prošlosti. Za druge – upoznaćete se sa osobom koju znate samo iz priče.

Posao

Mars od srede i Jupiter – planete u vašem polju zarade uvode vas u period jačih aktivnosti i rešavanja finansijskih pitanja. U ovoj su nedelji izvesna ispravljanja propusta, rešavanja papiroloških pitanja, bavljenje zaostacima i ponovno pokretanje komunikacije sa starim saradnicima. I sve ovo će vam uglavnom dosta dobro ići od ruke. Ukoliko želite da pokrećete nešto novo, računajte na sitne probleme, prepreke i komplikovanja i najjednostavnijih pitanja. Informacije koje ste čekali sada dolaze do vas.

Zdravlje

Alergijske reakcije, mogućnost za promene na koži.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venera sa papilotnom

Povezane vesti:


>