Region

Svet

Lepa Brena je morala da se oprosti od dečaka sa Filipina!

Lepa Brena je morala da se oprosti od dečaka sa Filipina, o kome su mediji brujali da je njen usvojeni sin! Evo šta se zapravo dogodilo.

Lepa Brena je morala da se oprosti od dečaka sa Filipina! Screenshoot/Instagram




U javnosti se 2009. godine spekulisalo da su Lepa Brena i Boba Živojinović odlučili da usvoje trogodišnjeg dečaka sa Filipina. Trač je pogrejao televizijski snimak na kojem mališan pevačicu oslovljava sa ''mama'', prenosi Hello.


Naime, nakon svih ovih navoda, Lepa Brena je odlučila da objasni o čemu se tačno radi.

Džonijeve roditelje, Deliju i Viktora, Boba i ja upoznali smo na prijemu u našem diplomatskom predstavništvu u Manili. Posle kraćeg razgovora, shvatila sam da smo na istoj talasnoj dužini, pa sam im ponudila da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva. Pošto je Džoni bio beba, Delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su doneli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prijavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj kosi ‒ rekla je svojevremeno Brena, pa dodala da iako su ga mediji nazvali ''usvojeni sin Brene i Bobe'', o tome nije bilo ni govora:






 Kada ja ta vest buknula, ostala sam zatečena. Tih dana imala sam mnogobrojna snimanja i nisam želela da dajem izjave, niti da uzurpiram privatnost Džonijevih roditelja. Oni ne žele da se medijski eksponiraju, niti smatraju da bi njihov sin trebalo da se pojavljuje u javnosti, i ja to, kao njihov poslodavac, apsolutno poštujem. Dečakovi roditelji su živi i zdravi, i nema ni govora o usvajanju. Ali, to me ne sprečava da Džonija doživljavam kao deo moje porodice - pričala je ona tada i nije krila da je dečaka zavolela kao svoje dete:


 Mnogo mi je privržen i iskreno sam ga zavolela. Radujem se svaki put kada ga umesto njegovih roditelja vodim u vrtić. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Na putu od kuće do vrtića šetamo i pričamo, a kada ga ostavim vaspitačicama, veselo mi maše i kaže: „Ćao, mama“ ili „Ćao, Breno“.


Međutim, pre nekoliko godina, Živojinovići su se rastali od svojih prijatelja jer dečaku nije prijala klima u Srbiji, te su morali da se vrate u svoju zemlju, a Brena je to teško podnela.

Brena još ne može da se pomiri sa činjenicom da mali Džoni ne živi s njom, a dodatni stres za oboje predstavljalo je to što se on iz Grčke sa ocem vratio na Filipine. Razlog za odlazak bio je to što mališanu nije odgovarala klima u Beogradu, a ni u Atini, pa su roditelji odlučili da zbog njegovog zdravlja ponovo odu da žive u otadžbini. Nisu računali na vezanost i ljubav koja se rodila između njega i Brene, pa je tako Džoni redovno plakao i raspitivao se za svoju "mamu", kako ju je sve vreme zvao. Tako je nedavno tražio od svog tate da se vrati da živi kod Brene, što je naravno nemoguće. Ali, u želji da mu olakšaju razdvojenost, roditelji su Džoniju omogućili da se redovno čuje s njom, tako da im je oboma ipak malo lakše - ispričao je pre nekoliko godina izvor za Alo.



Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>