Zadruga

Parovi

Oglasila se Bosa: Bebica je plaćen od strane Marije Kulić!

Oglasila se Bosa, majka Lazara Čolića Zole! Sigurna sam da je Bebica plaćen od strane Marije Kulić, tako da njega neću ni da komentarišem.

Oglasila se Bosa: Bebica je plaćen od strane Marije Kulić! Screenshoot/Youtube

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su imali nikad skandalozniju svađu zbog koje mu je ona zapalila garderobu i bacila u kantu za smeće, a onda ih izvadila. Kulićeva mu je takođe priredila i par šamara, a na kraju večeri su zaspali zagrljeni


Kako komentarišete sinoćni karambol Miljane i Bebice?

- Kako komentarisati bolest? Jadno i žalosno. Šta je tražio Bebica, pa jadan dobija svaki dan batine? Sinoć ga je isprebijala krvnički, oči mu kopala, palila stvari. Sigurno je on to tražio - počela je priču Bosa za Pink.

- Sigurna sam da je Bebica plaćen od strane Marije Kulić, tako da njega neću ni da komentarišem. Ona misli da sve može parama da plati, pa i Bebicinu glavu. Na žalost mozak i zdravlje se ne kupuju. Može ona da laje koliko hoće već su Kulići pročitane knjige odavno tako da me ne dotiče njena izjava uopšte. Ona da ima pameti poklopila bi se i sakrila u mišiju rupu od sramote, ali takva ne zna za sramotu.Da li je istina da vam je Miljana plaćala kredite i finansirala vas kako navodi Marija?

- Miljana je takva i sa Zolom i sa Bebicom i kada je sama. Ja u svom životu nikada kredit nisam digla, to se da proveriti, niti mi je kada ko šta dao niti kupio. Jedino sam ja Miljani kupovala, to i ona sama zna ali šta ona može nego da laje. Tako joj Bog i vraća zato što je poštena.


Da li ste u strahu od Miljaninih postupaka? Zola već dve noći spava u studiju radija.

- Zola ima traume od budale jer je svestan da ona u tom svom bolesnom stanju može lagano ubiti nekoga, to je i dokazala. Svi smo u strahu. Bolje bi joj bilo da se pobrine za svoje dete i da je leči nego što olajava druge, a nju koristi. Gde će joj duša? U pakao, zna se!Portal Pink je kontaktirao Mariju Kulić ovim povodom. Kulićeva je vidno neraspoložena odgovorila:

- Ne mogu da komentarišem to! Strašno! Stvarno ne znam šta je u njenog glavi, da je bila pametan i da je slušala mene ona ne bi ni ušla u rijaliti. Više ne znam koje reči da nađem za nju, iznenadila me je. Ovo je strašno, sinoć nisam ni mogla da gledam emisiju. Ona sada misli da je Nenad koristi i razočarala se u njega, izgubila je poverenje, počela je da sumnja u njega, pokazuje agresiju jer je izgubila je poverenje - to je moje objašnjenje koliko god da je voli.

- To što radi sa Zolom, to je opsesija kao što je bila opsednuta i pevačima, to nije ljubav. Nema načina da je voli jer je ponižava, on ništa ne daje u tom odnosu samo se svađa, nikada je nije odbranio. Dugo je bila sa njim i krivo joj je što je iskorišćena, ispala je budala i sada gleda da mu se osveti, preti sa kaznama i upropaštava garderobu. Koliko god da je savetujem, ona ne zna drugačije. Rekla sam joj da bude sama, Nenada voli, Zola joj stvarno nije potreban. Neka bude sama do kraja, a kada izađe napolje neka razmisli o svemu, pa neka odluči, kaže Marija Kulić


Da li se plašite da će je i Nenad proganjati kao i Zola što je proganja po izlasku iz rijalitija?

- Nenad neće da je proganja, on će joj pomoći i ona će se unormaliti, kao i kada su bili napolju. Loše se osećala kada je ovog udarila štiklom, Nenad se našao tu da joj pomogne i da se uzdigne iznad sitaucije, ja mislim da i on samo čeka da izađu.Kako komentarišete to što Zola već dve noći spava u studiju radija jer se plaši da mu Miljana opet na naudi?

- Neka spava, šta je očekivao, lagao je ljude i zna da ne može da se promeni kada bude videla kako je ponižavao onda će da vidi sve. Biće dobro da je ponovo ne navede na nešto, on provocira, pa pravi žrtvu, njemu ne treba kontakt sa njom ako kaže da ona nije normalna. Vidi da nije stabilna, može da očekuje i da se boji. Ako se već plaši nje bio bi fin sa njom.Da li mislite da će Zola da se posveti druženju sa Irmom sada kako bi u Miljani ponovo izazvao ljubomoru?

- Da, on će na taj način pokušati da je vrati, to sam sigurna.

Zolina majka Bosa je izjavila da ostaje pri odluci da tuži Miljanu, kako to komentarišete?

- Zola šta je tražio to je dobio, neka je tuži, ne intresuje me Bosa. Sada kada ona vidi da je Miljana našla momka, sada laje na sva usta, a kada joj je otplaćivala struju i plaćala kredite, kupovala garderobu, rođendane finansirala u rijalitiju... E, sada joj nije dobra. Tek sada vidi da više od Miljane nema koristi, pa je i ona udarila na nju. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs


>