Ljubav

Style

Horoskop otkriva kakva ste supruga!

Horoskop otkriva kakva ste supruga! Pogledajte ima li istine u tome?! Žena Rak je puna ljubavi, žene Blizanci žele puni paket, žena Lav mora biti željena...

Horoskop otkriva kakva ste supruga! Svet Plus




Žene Ovnovi su temperamentne

Pripadnica ovog znaka uvek će podupirati svog partnera u njegovim ambicijama, jer kraj sebe želi uspešnog muškarca. Ona je puna energije i organizovana, a kao takva daje sve od sebe u braku i odlična je supruga. Temperamentna je, pa ako joj nešto nije po volji to će jasno i glasno dati do znanja. Sklona je ispadima ljubomore i dramatičnosti, a njena nepredvidivost zadržava interes partnera. Problem se javlja ako nije zadovoljena - emotivno i fizički. Tada postaje frustrirana i inadžija.


Žena Bik želi redovan s..s

Pripadnica ovog znaka vrlo ozbiljno doživljava sve svoje uloge, pa tako i onu domaćice, supruge i majke. Njen se muž može ponositi takvom ženom. Probleme će mu napraviti ako se po njenim merilima ne ponaša racionalno, ona teži finansijskoj sigurnosti i važno joj je da se njeni saveti slušaju. Redovan se.....alan život važan je, a ako ne dobiva dovoljnu količinu fizičke pažnje, tada postaje sklona neveri. Voli zajedničke projekte i timski rad.


Žene Blizanci žele puni paket

Pripadnice ovog znaka pre braka su buntovne i svojeglave, a s pravim partnerom sklone su se prilagoditi i to ublažiti. Ipak, i tada one zadržavaju svoju jedinstvenost - nije im dovoljna samo uloga supruge, one žele i bogat društven život, veze sa širom porodicom... Potreban joj je muškarac sa puno energije, ali i na istom intelektualnom nivou kao što je ona, želi i ljubavnika i prijatelja, a ne odnos koji joj samo liči na obavezu. Zahtevna je, ali sve što traži spremna je i sama uzvratiti.






Žena Rak je puna ljubavi

Pripadnica ovog znaka pravo je oličenje ženstvenosti - puna ljubavi, nežnosti i odanosti. Ona želi toplu porodicu, međusobno poštovanje i puno iskaza ljubavi svog supruga. Ako to dobiva, ona je najbolja i najvernija žena na svetu. Ali, ako njen partner ne brine o finansijskoj sigurnosti porodice ili je emotivno zanemaruje, prestaje ga poštovati i postaje osvetoljubiva. Ako on ni na to ne reaguje, može mu zagorčati život i potpuno zagospodariti odnosom.



Žena Lav mora biti željena

Lavica uvek ima plan i želi da se sve odvija po njemu, a trudiće se da niko ne bude zanemaren. Brak joj je važan i teži tome da ima iskren i strastven odnos, a spremna se i žrtvovati za to. S..s joj nije visoko na lestvici prioriteta, dovoljno je da zna da je poželjna. Divi li se i poštuje li supruga, vrlo je odana i verna te ga podstiče da zajedno postanu još bolji. Ako se njena ljubav izgubi, često je neverna i iskorišćava brak samo kao formu koja joj olakšava život, a posvećuje se deci.



Žena Devica je prijatelj

Pripadnica ovog znaka vrlo je analitična i praktična, ali u braku je vrlo osećajna supruga i majka. Prema partneru se postavlja kao najbolji prijatelj, neko ko ga razume i sa kim se može zabavljati. Važno joj da sve ima "pod kontrolom", pa stoga želi i odgovornog muža koji će se konsultovati sa njom. Ako joj se suprug zameri, sklona je hladnoći i pasivnoj agresiji. Od svih znakova, ova žena ima najveću sklonost "ucene se..om" - čak i ako ga ona želi, odbijaće ga kako bi kaznila supruga.





Žena Vaga je mudra

Vaga je privlačna i ženstvena, a njen je suprug neretko vrlo slab na njen šarm. Mogli bismo reći da manipuliše njime, ali ona to ne radi u zloj nameri. U braku teži harmoniji. Uživaće u kućnim zadacima poput kuvanja i pospremanja, ali postaće mrzovoljna čim primeti da se to ne ceni dovoljno. Od supruga očekuje da je mazi i pazi, a spremna mu je isto uzvratiti. Želi redovan s..s, ali često joj je libido manji nego onaj od supruga - ona svoju energiju potroši na razna druženja i obaveze.


Žena Škorpija

Padnica ovog znaka ozbiljno doživljava brak - u njega neće ući ako nije posve sigurna da je partner baš onaj pravi za nju. Napraviće sve da bi usrećila porodicu, a s druge strane imaće i puno zahteva od muža - očekuje njegovo obožavanje. Ljubomorna je i posesivna, ali samo dok joj je stalo, ako posumnja da je izgubila njegov interes proradit će ponos, pa može zanemariti svoju ljubav i otići. Želi odnos pun strasti i mrzi rutinu, pa joj pasivni partner ne odgovara, ona želi nekog za pustolovine, putovanja, izlaske, vatrene noći...



Žena Strelac ne voli monotoniju

Pripadnica ovog znaka u ljubavi je strastvena, sponatan, pa čak i zahteva previše - ali to se smiruje čim uđe u brak. Ona je mudra i racionalna životna partnerka koja ne puca pod pritiskom i neko je koga biste uvek želeli kraj sebe za potporu i rešavanje problema. Ne očekuje bajke u braku, najvažnija joj je saradnja i prijateljstvo. Ipak, neće podneti monotoniju u krevetu i sa te strane želi supruga koji će se truditi u se..u i održavanju strasti. Deca su joj vrlo važna i ponekad im se zna previše posvetiti, pa zanemariti supružnika.








Žena Jarac ima velik libido

Ona ima tradicionalne stavove, a čega se god primi želeće biti najbolja, pa život sa njom može ponekad izgledati kao natecanje u kojem treba zadovoljiti stroge kriterijume. Ne voli nepridvidive situacije i želi kontrolirati sve što može ugroziti finansijsku sigurnost. S..s joj je iznimno važan, libido joj je velik i odbijanje loše deluje na njen ego. U ljutnji je rezervisana, hladna i proračunata. Treba joj puno pažnje i ljubavi da bi se osećala sigurno. U odgoju dece je pravi učitelj za život.



Žena Vodolija je zaigrana

Pripadnica ovog znaka zapravo je jednostavna i prijateljski raspoložena, u toj meri da je nepoznanica za muškarce navikle na skrivene igre. Teško ulazi u brak jer ceni slobodu, ali ako u njega uđe znači da zaista želi to za celi život. Otvorena je sa osećajima i potreban joj je partner koji ima vlastite interese kako bi zadržao njen, a najveći joj je strah pasivan suprug koji će ju ljubavlju i pažnjom zatvoriti u zlatan kavez. Kao roditelj je nekonvecionalna i puna ljubavi, pravi prijatelj detetu.


Žene Ribe su romantici

Ribe su idealan "materijal" za brak - u ljubavi su spremne ispuniti svaku želju svog partnera, a posvetit će se stvaranju toplog doma i porodice. Potreban im je jak partner koji će im biti oslonac kroz život, a iako može izgledati kao da ih on vodi, energija i ideja Ribe su to što sve pokreće. Cene romantiku al ne na tipičan način, a ako ih njihov partner zanemari - povlačiće se u sebe i njihova će ljubav postupno umirati, a one misliti kako su pogrešile. Za decu će učiniti sve, pa i izaći iz lošeg braka da ne gledaju lažnu sliku ljubavi.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/24sata.hr

Povezane vesti:


>