Zadruga

Parovi

Miljana Kulić udarila najniže! Izvređala i Karićevu majku i Kristinu! (VIDEO)

Miljana Kulić nikada nije imala problem da nekoga izvređa pa i da fizički nasrne, a sada je udarila najniže moguće. Izvređala je i Karićevu majku i Kristinu, sadašnju Osmanovu suprugu!

Miljana Kulić udarila najniže! Izvređala i Karićevu majku i Kristinu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Ono što Miljana Kulić radi u rijalitiju "Zadruga 5" sasvim sigurno je najodvratnije što smo od nje videli do sada ali ona u tome nije sama. Podjednako učestvuju i Zola i Bebica, trčkarajući oko nje kako bi bili u kadru.


Svoje postupke Kulićeva "pere" napadajući i vređajući druge, ako se samo usude da joj skrenu pažnju da ono što radi nije normalno.


U toku je emisija "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević je dao reč Stefanu Kariću, kako bi prokomentarisao odnos Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića Bebice.

Katastrofa Milane, ja ne bih Miljanu ni komentarisao jer nije dobro. Meni Zola nije jasniji, nego Miljana, a ni Bebica. Evo sad, ako je završio sa Miljanom, zašto Zola i dalje se ubacuje? Ispada da je povređen... - počeo je Stefan Karić.



Se*s nije na odmet, bila sam i sa jednim i sa drugim. Nisu ga za džabe gledaoci izglasali za najstrpljivijeg, ko ćeka taj i dočeka! Smatraj da sam htela sebe da isprobam, bolje nego i da smo se mučili posle rijalitija - rekla je Miljana Kulić.

Šta reći posle ove budalaštine? - rekao je Karić.


Njegova devojka je bila verena, spominjala Luku i sve to. Čula je za bazen i Kariće, a nije znala da on mora da radi - dobacila je Miljana.

Pozdrav za moju Jocu, izvini što moraju da te spominju u ovim prljavim ustima, puna spe**e, ne zna se da li Zole ili Bebice...Mislio sam da se Bebica opametio, ali ne, vratio se ovom gadu debelom...Pričaćemo i o meni, ali trenutno pričamo o tvojim kara**ma i puše**ma ku**eva i ostalo. Ove godine ste videli pravu Miljanu, pokazala je pravo lice, da je dr**a - rekao je Karić.

Mama ti je dr**a, pa je zato Osman i ostavio. Lidija je dr**a. Zato je Osman ostavio i oženio još veću dro*u, Kristinu - rekla je Miljana.







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>