Region

Svet

Region

Popularna serija Vikend sa ćaletom 26. maja stiže na RTS 1!

Popularna serija "Vikend sa ćaletom" 26. maja stiže na RTS 1! Gledaoci RTS-a imaće priliku da pogledaju svih sedam epizoda serije koja je pobrala simpatije širokog auditorijuma radnim danima od 20 časova.

Popularna serija Vikend sa ćaletom 26. maja stiže na RTS 1! Foto: Promo




Od tvorca filmova „Kad porastem biću Kengur“, „Sedam i po“, “Čekaj me ja sigurno neću doći”, “Smrt čoveka na Balkanu”, “Smrdljiva bajka” - Miroslava Momčilovića na Prvi program RTS-a stiže neobična tragikomedija o kompleksnom odnosu oca i sina. Gledaoci RTS-a imaće priliku da pogledaju svih sedam epizoda serije koja je pobrala simpatije širokog auditorijuma radnim danima od 20 časova.

Nakon saznanja da je teško bolestan i da mu je od života ostalo još nekoliko nedelja, Kašika, sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka.






S obzirom da ga nije viđao pet godina jer je zbog ’malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.

Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće - da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje, istovremeno pokušavajući da kao ’pravi beogradski šmeker’ od malog sakrije svoju bolest... 






Uloge: Nenad Jezdić, Vasa Mareš, Bane Vidaković, Jelena Đukić, Katarina Radivojević, Miodrag Krstović, Mrako Gvero...

Scenario i režiju potpisuje Miroslav Momčilović. 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 










 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>