Region

Svet

Region

Serija Vreme zla epizoda 7: Ivan odlazi da spasava ranjenike! (VIDEO)

Serija "Vreme zla" epizoda 7 biće emitovana u subotu 14. maja u 20. časova na RTS-u. Nakon napada, Ivan odlazi da spasava ranjenike.

Serija Vreme zla epizoda 7: Ivan odlazi da spasava ranjenike! (VIDEO) Foto: Promo





Serija "Vreme zla" epizoda 7:


Najdan Tošić dolazi kod Katića da se pomiri sa Katarinom i da nju, Veru i decu odvede u svoju vilu na Dedinju nakon što je preko svojih veza saznao da će Nemci napasti Beograd.


Ivan odbija da ide, razišavši se s Verom. Miško Vladimira obaveštava za potpisivanje ugovora Jugoslavije i SSSR-a.

Vladimir pokušava da ispiše transparent za novi protest koji spremaju, ali ne uspeva. Na putu ka mestu sastanka, sreće Zoru. Prekida ih početak bombardovanja u kojem Zora biva pogođena. 

Milena se sprema da krene u Valjevo, kada je sirene prekidaju. Vukašina bombardovanje zatiče u krevetu. Svi zajedno beže u podrum. U podrumu provode dva udara bombi, a potom Milena odlazi da traži Vladimira u gradu.






Nakon napada, Ivan odlazi da spasava ranjenike. Milena luta po gradu. Vukašina u kući posećuje prerušen Slobodan Jovanović, koji ga poziva da krene s njim i vladom u unutrašnjost. Vukašin to izričito odbija, smatravši to kukavičlukom.


Bogdan u bolnici preko Miluna saznaje za bombardovanje Beograda. Trese ga groznica. Paralelno sa hronološkim tokom radnje, u flešbekovima pratimo Bogdana u Parizu sa Monik Dibosk. On ne odlazi u Moskvu, već ostaje kod nje, koja se stara o njemu dok ima upalu pluća. Shvativši da će se zbog neposlušnosti naći na meti Kominterne, prihvata njen poziv da odu u Ruan kod njenog dede.



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/RTS

Povezane vesti:


>