Zadruga

Parovi

Mima Šarac dečku tokom svađe kleštima odsekla prst!

Zadrugarka Milana Mima Šarac imala je problematičnu vezu s momkom koji je godinu dana mlađi od nje, a kom je tokom svađe koju su imali kleštima odsekla prst! 

Mima Šarac dečku tokom svađe kleštima odsekla prst! Screenshoot/Instagram
Mima je uzela alat iz fioke i napala bivšeg dečka jer ga je uhvatila u prevari.

- Milana Šarac je dugo sumnjala da je dečko vara, pa je bila na oprezu i špijunirala ga gde god da se kreće. Prvo mu je proveravala telefon, tu ništa nije mogla da nađe jer je sve poruke brisao, a onda je počela da ga prati kad god bi izlazio iz stana. Kad je videla da na terasi priča telefonom i da je prekinuo vezu čim je stala pored njega, shvatila je da nešto krije, pa je uzela stvari u svoje ruke - priča izvor i nastavlja:

- Kad je posle razgovora izašao iz stana, Mima je počela da ga prati. Htela je da vidi s kim stvarno ide da se nađe jer, kad ga je pitala, rekao je da ide s drugarom do kladionice. Posle se našao u kafiću s devojkom s kojom se duže vreme dopisivao. Ništa mu nije rekla, samo ih je slikala iz daljine, pa se vratila u stan.

Kako se navodi, haos je nastao kad se Milanin dečko vratio kući.


- Mima je dečka sačekala, pa mu je rekla da treba da pričaju. Pitala ga je da joj kaže gde je bio, kad je rekao da se video s drugarima, tražila je da je drži za ruku. Tad mu je kleštima zgrabila prst i stegla iz sve snage, pa je napravila haos. Krv je šikljala na sve strane, on je vikao da pozove Hitnu, a Mima je sve vreme psovala i pričala: "Ovo ti je za nauk, nije trebalo da me lažeš." Tek posle toga je zvala taksi da odu u Hitnu, pa su ga lekari previli u bolnici. Pretila mu je da će da ga izbode, ali se, srećom, smirila - kaže sagovornik.

Priču je potvrdila i nekadašnja zadrugarka Sanja Stanković:


- Čula sam da je Mima imala incident s bivšim dečkom. Drugarica mi je rekla da ga je nožem napala, a u stvari ga je nekako rasekla. Ne znam detalje, ali znam da je bila baš ljubomorna, taj dečko je varao na svakom koraku i na kraju, kad mu je ušla u trag, izbio je karambol. Nije na meni da pričam o tome, ali nije baš naivna Mima iako tako izgleda u rijalitiju. Evo, sad i s Grujom petlja nešto, ali mora tu da postoji neka korist - rekla je Sanja.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>