Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 9. maja do 15. maja 2022! Ako ste Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



VAGA

Hrana

Izbegavajte prženu, pohovanu, konzerviranu I brzu hranu, mesne prerađevine, i slatkiše. Salate od raznog povrća sa maslinovim uljem i limunovim sokom uz grilovano meso bi bile savršen obrok za vas.

Ljubav

Vašim partnerstvima je potreban priliv nove, sveže energije – da bi odnos oživeo i doneo vam više dešavanja, strasti, raspoloženja. Manjim delom ste to dobili kroz tranzit Venere, a od ove nedelje će se i Jupiter uključiti u vaše polje partnerstava. Ta dešavanja i bolje raspoloženje uglavnom će se vezivati za spavaću sobu, dok će u ostalim dnevnim aktivnostima biti „šareno“ – ali ćete uglavnom partner i vi izbegavati osetljiva pitanja i sklanjati se od tenzija. Slobodne Vage – budi se kod vas sve ono što se vezuje za ljubav, aktiviraju se žmarci, leptirići, polako privlačite emotivne prilike u život.

Posao

Mnogo ste više zainteresovani za ljubav nego za posao, ali i ovom delu će itekako biti potrebna vaša pažnja u narednoj sedmici. Ima tu mnogo nejasnoća, mnogo nedefinisanih odnosa, saradnika sa kojima komunikacija koči ili postoji nerazumevanje, mnogo tapkanja u mestu i ponavljanja obaveza. Baš što se tih obaveza tiče – one će dolaziti u talasima i činiti vas nervoznim i napetim u početnoj fazi, ali ćete svaku uspeti da obavite kako valja. Čuvajte se onih koji mnogo obećavaju. Radite po pravilima i po zakonu.

Zdravlje

Osetljivost sinusa, alergije. Moguće češće glavobolje.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Za vas u ovom periodu najbolja preporuka je što više povrća i biljnih vlakana, žitarica, a što manje mesnih prerađevina, mlečnih masti, brze hrane. Slatkiše ne znam kako ćete uspeti da iskulirate.

Ljubav

Kombinacija teškog i lakog je prisutna u vašim partnerstvima. Od teškog ne možete pobeći – imate odgovornost prema sebi, porodici, partneru, drže vas okolnosti i morate sa njima da se borite. Od lakog i lepog definitivno bežati nećete, već ćete zaranjati i puniti dušu. Nemojte samo da bežite u tajne, u ćutanje, u snove i maštu. Od realnosti još niko nije pobegao, pa nećete ni vi. Prihvatite ono što morate a u onome što volite i što želite – uživajte. Slobodne Škorpije – kod nekih od vas prošlost je zakočila i ne mrda nigde. Kod drugih – želje su jake, zanosi još jači. Potrebno vam je da se zaljubite i izgubite glavu.

Posao

Venera već šeta kroz vaše polje poslovnih obaveza i svakodnevice, a u utorak joj se priključuje i Jupiter. Obe će vas planete probuditi, a potpuno buđenje vaših ambicija i inicijative očekujte kada i vaš vladar Mars pređe u znak Ovna – 25-og maja. Gledajte da ovako polurazbuđeni polupospani ne napravite po koju grešku ili propust a naročito vodite računa o svim zakonskim odredbama i potencijalnim inspekcijama. Ovo vam je jedna brzo – spora nedelja za sve, posebno za dogovore i papirologiju.

Zdravlje

Pojačan umor kod starijih Škorpija. Mlađi – osetljivost sinusa, glavobolje.

 

STRELAC

Hrana

Što više svežeg voća i povrća jer su vam neophodni vitamini i minerali. Takođe, dobar je trenutak za promene u načinu ishrane. Ne za drastične dijete, ali za lagano uvođenje u red – da.

Ljubav

Merkur, koji vlada vašim partnerstvima je značajno usporio i kreće retrogradnim hodom u ovoj nedelji u partnerskom polju. Takođe – vaš vladar prelazi iz preemotivnog znaka Riba u vama srodan po energiji znak Ovna i vaše polje uživanja i ljubavi. Za slobodne Strelčeve kreće vreme novih i starih radosti – svakom svoje. Neko će krenuti napred, polako se oslobađajući okova prošlosti i spremajući se za nove ljubavi u svom životu. A nekome će prošlost lagano krenuti u susret. Zauzeti – budite što otvoreniji i iskreniji jedno prema drugom, komunicirajte, krećite se, radujte se i uživajte u onom što imate.

Posao

Ili ste se vi umorili ili su se obaveze pojačale. A možda je tačno i jedno i drugo. Ni ova nedelja ne može da vam da opuštenost i lakoću u poslovnom segmentu i sa saradnicima. Počeće da se pojavljuju greške i propusti – nešto od strane kolega, a nešto i vaše. Moraćete intenzivno da se bavite papirološkim pitanjima i dogovorima a ni jedno ni drugo neće se pokazati kao lagan zadatak. No, ipak će vas nositi drugačija energija, ona koja će vam davati optimizam i volju i u komplikovanim situacijama.

Zdravlje

Slabiji imunitet, osetljivi disajni putevi, hronični problemi kod starijih pripadnika znaka.

 

Retrogradni Merkur će se igrati sa našim umom! Pazite kad šaljete poruke!



 




JARAC

Hrana

Bilo bi dobro da slatkiše, koji su u ovom periodu vaša slaba tačka zamenite voćem, sokovima…U krajnjem slučaju – crnom čokoladom ili sladoledom (naravno, u manjim količinama).

Ljubav

Ulazak Jupitera u znak Ovna fokus stavlja na porodicu, stabilnost emotivnog odnosa u kojem ste. Za neke parove – vreme je da se ozbiljnije poradi na vašoj emotivnoj priči, da se uloži više snage i energije u dom i u odnos sa onima koje volite. A odnos sa partnerom je šarenolik – ima pojačanih strasti i želja, ali ima i dosta nervoze, ponekad nerazumevanja. Voljena osoba će pogotovo biti napeta i biće joj potrebno vaše razumevanje i strpljivost. Slobodni Jarčevi – ako se dešava nešto novo, onda je to kroz strasti i zanos, kroz društvene kontakte ili preko društvenih mreža. Ako je staro – tu je i ne mrda iz vaše glave i srca.

Posao

U vašoj je prirodi ozbiljnost i odgovornost i u sedmici pred nam ćete po ovim principima itekako morati da funkcionišete. Počeće da na dnevni red izlaze i zaostaci i potencijlne greške pa ćete i time morati da se bavite. U poslovnom okruženju ovo su dani usporenog funkcionisanja i slabijeg razumevanja sa kolegama. S druge strane – imate odlične ideje ali premalo vremena, podrške ili sredstava da više poradite na njima, pa će one ostati za neki drugi put. Po pitanju finansija – otežanja.

Zdravlje

Mogućnost povreda, alergije, pospanost, oscilacije pritiska.

 

VODOLIJA

Hrana

Mladi luk, tikvice, spanać, zelje, kupus – trebali bi češće da budu na vašoj trpezi ove sedmice. Izbegavajte slatkiše, konzerviranu hranu, grickalice i testenine. Od voća će vam najviše prijati jagode i jabuke.

Ljubav

Venera, a od utorka i Jupiter u polju dešavanja, pokreta, susreta, komunikacije – slobodnima će obojiti ove dane akcijom i boljom energijom. Kao da se budite iz dugog zimskog sna i želite da što pre udahnete punim plućima sve ono što ste propuštali – zabavu, smeh, ljubav, strast. Želite napred i samo napred, u nešto novo, sveže, uzbudljivo. No, ne treba zaboraviti Saturna u vašem znaku, naglašeno polje prošlosti i Merkura koji vlada vašim ljubavima i kreće unazad. Za mnoge Vodolije koje su slobodne a nadaju se novim ljubavima, itekako stoji mogućnost „povratnika“. Zauzeti – red obaveza, red uživanja i strasti.

Posao

Prelazak Jupitera u Ovna je povoljan i za vaše poslovne aktivnosti. Jer, doneće vama energiju, inicijativu, ambiciju i želju za pokretom, ali će isto tako pokrenuti i druge prema vama. No, nemojte biti iznenađeni ukoliko u ovoj nedelji ne bude baš toliko poslovne akcije – nećete proći loše, ali će ipak mnogo toga ići sporije od očekivanog. Nemojte se zaletati u dogovore koji su na bilo koji način sumnjivi – da ne biste bili finansijski oštećeni. Ne žurite nigde, funkcionišite najbolje što možete i posvetite se obavezama.

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva, naročito sinusa.

 

RIBE

Hrana

Naglašeno polje hrane u koje ove sedmice ulazi Jupiter (tu se već nalazi planeta Venera) može doneti pojačane apetite, ali vas može i probuditi da prepoznate šta je za vaše zdravlje  povoljno, a šta ne.

Ljubav

Vladar partnerskog polja,planeta Merkur u ovoj nedelji kreće retrogradnim hodom – pa neće biti iznenađenje ukoliko komunikacija sa voljenom osobom bude slabija nego inače, ukoliko bude više spoticanja i nerazumevanja ili pak ukoliko neka stara pitanja ponovo počnu da dolaze na dnevni red. Vaše je da se potrudite da razgovori budu svrsishodni, iskreni i otvoreni. Nemojte biti „tvrdi“ ili se povlačiti u tišinu. Slobodne Ribe – prostor za zaljubljivanje, flertovanje definitivno postoji, ali postoji i savet za vas – nemojte u tajne priče i ne gledajte kroz ružičaste naočare osobu koja vam se dopada.

Posao

Jupiter iz vašeg znaka prelazi u Ovna i polje koje se vezuje za zarade i finansije – svakako će vas pokrenuti što se ovog segmenta tiče sve do kraja oktobra ove godine. Mars je u vašem znaku do 25-og maja – ukoliko je potrebno uložiti energiju, volju i inicijativu u nešto – koristite još ovo vremena što je ostalo. Samo vodite računa da sve bude po zakonu i legalno i da ne sklapate dogovore sa neproverenim ljudima koji mnogo obećavaju a malo ispunjavaju. Pred vama je ozbiljna i zahtevna radna nedelja.

Zdravlje

Umor, problemi sa spavanjem, alergije.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venera sa papilotnom

Povezane vesti:


>