Region

Svet

Marko Miljković se oglasio nakon incidenta u marketu!

Marko Miljković se oglasio nakon navodnog incidenta u marketu! On je navodno u petak, u zoru, tačnije u 5.50 ujutro, demolirao ulaz u magacin i uleteo u lokal jer nije mogao da spava od buke tokom pripreme mesa za prodaju.

Marko Miljković se oglasio nakon incidenta u marketu! Screenshoot/Instagram

Kako se navodi, market se nalazi u zgradi u kojoj su Marko Miljković  i njegova supruga Luna kupili stan i gde žive od kraja prošle godine. Njihova nekretnina je dijagonalno od radnje i na drugom spratu, ali se zvuk iz dela za mesaru očigledno čuje, zbog čega je on besno reagovao.

- Zaposleni su na poslu već oko 5.30, pripremaju robu za prodaju, pa tako i meso. Radnja se otvara u 7.30 i do tada sve mora da bude spremno. U petak u zoru Miljković se pojavio na vratima službenog ulaza, tačnije magacina, jedva je stajao na nogama. Šutirao je vrata magacina, razvalio ih je, pa je tek onda pozvonio. Bio je besan. Rešio je da se obračuna s mesarom, kome je i pretio. Urlao je i tražio da vidi šeficu. Bio je bezobrazan i bahat, u jednom momentu je hteo i da se pobije s mesarom, koji mu je objašnjavao da samo radi svoj posao. Svima je bilo neprijatno. Miljković je vikao


"Znaš li ti ko sam ja?!", "Ja sam kupio stan ovde, hoću svoj mir". Izvređao je šeficu i otišao. Od tada nije dolazio - priča izvor za Kurir i dodaje da ovo nije prvi put da bivši učesnik "Zadruge" uleće u radnju jer mu smeta zvuk satare.Međutim, kako Miljković tvrdi, ti navodi nisu istiniti.

- Ma sve je to izvor otkrio, pa kao i obično. Ne znam odakle im takva priča, to nije istina - rekao je Marko.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>