Svet

Region

Muškarci odabrali najpoželjnije žene na svetu

AskMen.com objavio je listu 99 najpoželjnijih žena u 2011. godini sastavljenu na osnovu glasova čitaoca. Prve tri pozicije zauzele su lepotice koje prošle godine mnogima nisu bile ni na pameti.

Muškarci odabrali najpoželjnije žene na svetu



Na vrhu liste najpoželjnijih žena u godini koja je tek počela našla se  Blake Lively. Ova 23-godišnjakinja prošle godine se nalazila tek na 85. mestu ove liste.



Na drugom mestu liste našla se Mila Kunis, glumica koju je proslavila serija "Vesele 70-e", a njene glumačke kvalitete otkrila je uloga u filmu "Crni labud".



Na trećem mestu ove liste nalazi se bujna Kolumbijka Sofia Vergara koja je publici najpoznatija po ulozi u seriji "Modern Family" i osvojila je titulu najboljeg dekoltea na malim ekranima.



Četvrta pozicija pripala je manekenki i modelu Seliti Ebanks, koja je mnogima zapala za oko još u kampanjama koje je snimila za "Ralph Laurena" i "Tommyja Hilfigera". Nakon što se pridružila ekipi Victorijinih anđela njena popularnost je naglo skočila, a u karijeri joj je pomoglo i pojavljivanje u 30-minutnom spotu Kanye Westa. Prošle godine ova manekenka se nalazila tek na 80. mestu.




Peta pozicija pripala je novopečenoj mami i supruzi Orlanda Blooma, Mirandi Kerr.



Od 99 lepotica na ovom popisu njih 19 ima diplomu. Prosek godina ovih devojaka je 28 godina. Najmlađa na listi je 19-godišnja Pixie Lott, a najstarija 44-godišnja Halle Berry.

Ovo je deseti put da AskMen organizuje ovaj izbor, a na popisu najpoželjnijih žena sveta svih 10 puta su se našle samo Gisele Bundchen, Angelina Jolie i Beyonce.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>