Style

Ljubav

Pomračenje Sunca: Slede ogromne promene za sve!

Počelo je pomračenje Sunca i slede ogromne promene za sve! Pored Bika, pomračenje će najviše osećati Škorpije, Vodolije, Lavovi. Slabljenje energije.

Pomračenje Sunca: Slede ogromne promene za sve! Svet Plus




Ovo pomračenje Sunca možemo nazvati neobičnim, ponajviše zato što će Uran biti uključen u priču kao simbol buđenja, na način koji dobro protrese stvari da se vide.

Bik je zemljani znak, prizemljen, usidren u poznatom, čuvar je stečenih vrednosti i nerado pravi nagle promene. Njegove glavne teme su novac, osećaj lične vrednosti, sve ono što nam daje osećaj sigurnosti i stabilnosti, nešto što možemo da "uhvatimo" kada život postane prepun.

Pored Bika, pomračenje će najviše osećati Škorpije, Vodolije, Lavovi. Slabljenje energije.


Stoga u narednim mesecima možemo očekivati promene i pomake na ovim poljima života, a pošto je Uran tu, okolnosti će krenuti napred, možda u pravcu i na način koji nismo očekivali.

Sadimo seme nečeg novog. Zato je dobro imati nameru, jasnu nameru šta želimo da postignemo i postignemo. Pokrenuti i dozvoliti da se okolnosti razviju, ako je moguće bez nepotrebne kontrole. Uran uvek ima neke originalne ideje, neka nam usmerava najbolji put.

Dobro je imati poverenja u proces koji će se dogoditi. Naime, ono što želimo ponekad nije najbolje za nas. Zato pustite usput ako nešto ne ide ili ide kako ste planirali. Pustite i otpustite sva očekivanja, ali ne i nameru. Namerno biti prisutan.






Ovo pomračenje nam može doneti neke nove korake, novi evolucioni ciklus, zanimljive uvide, rešavanje problema tamo gde ih najmanje očekujemo.

Budite svesni svojih vrlina, lepota, mogućnosti, znanja i talenata i ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.

Vladar ovog pomračenja je Venera i ona će se naći u bliskom kontaktu sa Jupiterom u poslednjim fazama Riba. Ovaj aspekt je simbol blagostanja, zahvalnosti, velikodušnosti, optimizma, isceljujuće ljubavi i susreta koji nam mogu pomoći, ulepšati nam dan.


Čak i ako su promene kroz koje prolazimo zahtevne, možda šokantne, budite mirni. Sve će se odigrati sa razlogom. Obično smo šokirani nečim što nismo želeli da vidimo ili nismo dobro videli. I sada nam odjednom postaje jasno.

Predstoji buđenje koje će nas provesti kroz neka razdvajanja, ali i spajanja. Odvajamo se samo od onoga što nije naše, a ako pratimo ovaj proces, dolaze nam nove i još bolje prilike.

I pokušajte da kroz telo, kroz taj osećaj koji će se pojaviti u telu, sve ono što ćete doživeti u narednim mesecima do sledećeg pomračenja krajem oktobra, pokušajte da protumačite. To će biti najbolji detektor okolnosti, vaš unutrašnji vodič. 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srbija Danas

Povezane vesti:


>