Zadruga

Parovi

Rođak Nenada Macanovića opleo po Miljani Kulić!

Rođak Nenada Macanovića opleo po Miljani i Mariji Kulić! Verujte, njena majka i Miljana su njega tako namestili da bi se ona udomila. Obrukao je majku, oca i dve sestre, a za mene i nas, zgadio mi se. 

Rođak Nenada Macanovića opleo po Miljani Kulić! Foto Facebook: Macanovic Nenad




Na vest da je Miljana Kulić trudna sa Nenadom Macanovićem Bebicom, mnogi su ostali bez teksta s obzirom na njenu prošlost i odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je takođe učesnik Zadruge zajedno sa njih dvoje.


Ovim povodom oglasio se rođak Nenada Macanovića Bebice. Kada je reč o trudnoći, ostao je šokiran, pa je rekao:


Video sam to jutros. Nemam komentara. To je dno dna! Ne mogu sve žene da stavim u isti koš, ali je ono dno dna! Ma koja ljubav? Ako je ono ljubav, ne znam šta je ljubav. Verujte, njena majka i Miljana su njega tako namestili da bi se ona udomila. Obrukao je majku, oca i dve sestre, a za mene i nas, zgadio mi se. 

Niko nije bio za razvod, osim njega. On je autobuse prokockao. On je uzajmio 100.000 evra koje njegov otac vratio. Pa kakva si ti majka da dođeš u Zadrugu i ostaviš dete, da bi se svađala i ostalo, da bi sada bila uspešna baba? Ništa ona nije bolja od Miljane, a ni Miljana od nje. Kakva majka, takva i ćerka... Laže da je kupio taj stan na Altini, laže sve! - rekao je rođak.









Što se tiče njihovih svađa, Macanovićev rođak je dodao:

Više me je i sramota i gledati, to je jedino što mogu da kažem. Da je došao sam, ne bi bio komentarisan u lošem kontekstu, ali pošto je ušao sa dro*om i krmačom. Čovek sa 32 godine, dvoje dece ima, da je njemu preče da ostane 3 dana sa dro*om, ne mogu da shvatim kakav je on čovek? Od onakve porodice, oca i majke, da dođe da slavi Vaskrs u Zadruzi, ne znam...

On je obrukao oca, majku, predstavljao se lažno. Ima očevo bogatstvo, jer mu je otac radio 20 godina u Rusiji. Otac mu je pao sa merdevina, pa ga nije gurao u kolicima, gura nju!... Ono što ga je šamarala, ja ne bih mogao sebi da dozvolim da me neko šamara! Ne mogu da verujem - naveo je rođak.






Kada je reč o emocijama Nenada prema Mini Vrbaški, o kojima se pričalo za crnim stolom, njegov rođak imao je da kaže:

"Rešićka je jedna kulturna i precizna osoba...Ma kakva Mina Vrbaški, neće ni da ga pogleda." - zaključio je rođak za Pink.

Pošto su Miljana i Bebica spominjali svadbu po izlasku, upitali smo njegovog rođaka da li bi došao na svadbu i šta misli o tome, na šta je on imao da doda:


Ne bi od sramote došao na tu svadbu - naveo je rođak.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>