Ostalo

Smeno

Važni astrološki aspekti: Mesec maj donosi četiri srećna dana!

Važni astrološki aspekti koji su pred nama otvoriće nove mogućnosti jer mesec maj donosi četiri srećna dana! Iskoristite ih na najbolji način.

Važni astrološki aspekti: Mesec maj donosi četiri srećna dana! Svet Plus
Maj, mnogi smatraju jedan od najlepših meseci u godini, a kako astrolozi tvrde, ovog proleća njega će obeležiti četiri značajna astrološka aspekta.

Kako ističu ovo je mesec novih nada i mogućnosti u kome će mnogi dobiti priliku da naprave velike pozitivne promene. Tri planete će to omogućiti svojom naklonošću sa neba - Mars, Venera i Jupiter.Datumi koje bi trebalo zapamtiti i iskoristiti ovog maja su:4. maj - kiša meteora Eta Aquariids
Prvi pozitivan dan koji donosi promene na bolje je 4. maj. Upravo ovaj dan biće vrhunac kiše meteora Eta Aquariids, a to je savršeno vreme za planiranje. To vam pruža priliku da donesete važne odluke, ali je savet astrologa da to radite vrlo pažljivo i promišljeno.

Ovaj period će biti povoljan za komunikaciju, što može doneti mnogo uspeha i novih mogućnosti. Ovaj dan je dobar da se izvinite, ako ste nekog povredili kao i da tražite oproštaj za greške iz prošlosti.


5. maj - dan ogledala
Ovim danom vlada broj 5, koji simbolizuje simetriju i jednakost. "Datum ogledala" u maju je dan, koji u sebi sadrži sve petice (5.5.)  i  donosi sreću u svakom smislu, bilo da je to nešto novo, tek započeto ili ne.

Ovog dana se maksimalno posvetite svemu što vam je bitno: poslu, ljubavi, komunikaciji, radu na sebi…


24. maj - Mars ulazi u Ovna
Ovo je jedan od ključnih dana u maju. Mars će ući u svoje prirodno sedište, u znak Ovna gde će ostati do 4. jula.

Čeka nas dobro raspoloženje, mnogo kreativnosti, produktivnosti i pozitivne energije. Mnogi će u ovom periodu uspeti da prebrode teškoće i ostvare uspeh.28. maj - Venera ulazi u Bika
Još jedna planeta, ovog puta lepote i ljubavi naći će se u znaku kojim vlada. Venera ulazi u Bika i u njemu ostaje sve 22. juna, što donosi obilje energije i inspiracije. Venera u Biku će nam pomoći da pobedimo sve teškoće. Ovo se posebno odnosi na sam dan tranzicije.

Saznaćemo istinu o mnogim ljudima koji se lažno predstavljaju, samo bi trebalo da slušamo i pratimo svoj unutrašnji glas. On nas vodi pravim putem spoznaje. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf


>