Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 2. maja do 8. maja 2022! Ako ste Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

I varenje i metabolizam će biti usporeni i bilo bi dobro da ih pokrenete povećanim unosom povrća. Izbegavajte mesne prerađevine. Od mlečnih proizvoda – jogurt i sir sa malim procentom mlečne masti.

Ljubav

Pošto se vaša vladarka mesec dana unazad “davila” u ribljim vodama I vašem polju poslovne svakodnevice I obaveza – na samom početku nedelje je čeka prelazak u znak Ovna I polje partnerstava. Vaša energija će se promeniti I sve ono što ste se sputavali, razmišljali, oklevali, odugovlačili – krenuće da izbija iz vas. Osetićete potrebu I volju za životom, za radošću, za pokretom, za strastima. Za slobodne će ovo biti super I pred vama je nedelja sa lepim šansama za druženja, izlaske, flert I po koju avanturicu. Što se zauzetih tiče – nema tenzije, ali nema ni pravog razumevanja I bliskosti između partnera I vas.

Posao

Pozicija Merkura vam odgovara jer vam daje sposobnost da komunicirate na pravi način, da se dogovorite I sprovedete dogovoreno. U vama se probudila ambicioznost I želja da sve ubrzate, pogurate – ali rezultati će biti polovični. Poslovna svakodnevica vam donosi smorne obaveze kojih je previše I vi biste rado da napravite neku promenu, da iskoračite iz dosadašnjeg načina funkcionisanja. To neće ići baš tako lako, potrebno je vreme. Nedelja koja je povoljna za stanje vaših finansija.

Zdravlje

Glavobolje, sinusi, alergije.

 

ŠKORPIJA

Hrana

U nekim momentima jednostavno ne možete da odolite – slatkiši su vam posebno slaba tačka. Nije problem povremeno „zgrešiti“, već u tome što jednom kad krenete, ne umete da se zaustavite.

Ljubav

Emocija, snova I mašte imate na izvoz. I svakako je da će vam sve ovo što imate pomoći da izgurate povremeno naporne trenutke I dane sa partnerom. Od strane porodice, od strane partnera, od strane osoba koje vas okružuju, od strane poslovnih obaveza – dolaze na vas talasi pritisaka, moranja, rastezanja vaših živaca. Vi u svemu tome nekako uspevate da balansirate, nošeni sopstvenim osećanjima, verom I nadom u bolje sutra. Što se slobodnih Škorpija tiče – jedan susret, jedan razgovor, jedan kontakt može vas pokrenuti, probuditi, ustalasati vam emocije.

Posao

Venera u polju poslovne svakodnevice doneće vam ubrzanje, više poslovnih kontakata sa ženama, jednim delom bolju atmosferu na poslu, a može vam doneti I nove saradnike sa dobrim idejama I spremnošću da I oni saslušaju vaše. Mogućnosti za dogovor ili nove saradnje se mogu otvoriti pred vama prilično neočekivano. Ukoliko se nešto ne realizuje odmah – sačekaćete nedelju ili dve. No, centralni deo u ovoj nedelji zauzimaće  finansije – a ovaj segment bi se mogao pokazati kao prilično jak.

Zdravlje

Tegobe sa koštano zglobnim sistemom, sinusi.

 

STRELAC

Hrana

Umerenost, kontrola ishrane, zdrava hrana – to su u ovoj nedelji misaone imenice za vas. Čak i ako rešite da se dovedete u red, bićete pred velikim iskušenjima I pitanje je da li ćete uspeti da im odolite.

Ljubav

Nije baš jednostavna sedmica za učesnike u emotivnim relacijama. Verovatno niko od vas dvoje ne snosi krivicu za otežanja, jednostavno – okolnosti I ljudi oko vas su takvi da vam povremeno komplikuju I dan I komunikaciju. Period vam je takav – malo nerazumevanja, malo ljubavi, malo nerviranja, malo zajedničke zabave. Šareniš od misli, dešavanja I osećanja. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče – dobar kontakt između Venere koja je u vašem polju ljubavi (I koja će vas pokrenuti) sa Merkurom donosi udvaranja, flertovanja, ali I opuštene kontakte I uživanje u društvu prijatelja.

Posao

I što se obaveza I odnosa sa saradnicima tiče – ova je nedelja puna izazova I otežanja. Dosta toga će ići sporije od očekivanog a oni sa kojima budete pokušavali da se dogovorite mogu se pokazati kao zahtevni, spori I teški za saradnju. Na sve ovo – neočekivani poslovni predlog dovešće vas u nedoumicu jer nećete biti sigurni da li da se upustite u celu priču ili ne – pogotovo ako se od vas bude tražilo da date odgovor odmah. Kada su finansije u pitanju – više kontrolišite troškove.

Zdravlje

Prehlade, osetljivost grla.

 

Stiže najjači retrogradni Merkur ikada!







JARAC

Hrana

Svesni ste da pravite greške, ali trenutno nemate volju da se  bakćete ovim segmentom. Sem većeg unosa tečnosti, bilo bi dobro da u ovoj nedelji obogatite svoju ishranu raznovrsnim povrćem.

Ljubav

Generalno gledano – emotivne relacije funkcionišu korektno u ovoj nedelji. Umete da aktivirate I podstaknete jedno drugo, trudite se da nađete dovoljno vremena za zajedničke aktivnosti kojih u ovoj nedelji može biti više, pokušavate da pronađete rešenja za potencijalne teškoće. Možda se nećete baš uvek složiti “na prvu loptu” ali ćete uspevati da pronađete zajednički jezik. Slobodni Jarčevi – dok vam se sa jedne strane nudi više emotivnih prilika (koliko su one istinski kvalitetne a koliko su to neuhvatljive I čudne osobe), toliko su mnogi od vas blokirani emotivnom prošlošću I nespremnošću za novu priču.

Posao

Iako će u ovoj sedmici biti poslovnih otežanja, uspećete da ih rešite I izađete iz njih. Neke informacije koje mogu zagolicati vašu pažnju pojaviće se već početkom sedmice. Merkur u vašem polju poslovne svakodnevice doneće vam aktivniju radnu nedelju, ali ne savetuje vam se da žurite niti u dogovorima, niti u odlukama – jer je vrlo moguće da će sve ovo doći na preispitivanje u narednom periodu. Završite sada šta imate od papirologije da vas kasnije ne bi bolela glava. Finansije – onako, dosta troškova.

Zdravlje

Alergijske reakcije, vrtoglavice, problemi sa pritiskom.

 

VODOLIJA

Hrana

Trenutna faza u kojoj ste čini da tražite utehu u hrani. I sami ste svesni da ne činite dobro, ali  ne uspevate da se obuzdate. Probajte da zavarate osećaj gladi voćem, orašastim plodovima, salatama.

Ljubav

Porodiče teme I dileme, kao I nervoza koja dolazi kroz posao I dalje će biti kamen spoticanja I stvaralac povremene napetosti u vašim emotivnim relacijama. Samo pokušajte da ne uključujete tvrdoglavost I bandoglavost koja postoji kod oboje – I lakše ćete pregurati ovaj zahtevni period. Ukoliko se samo malo potrudite – ovo bi čak mogla biti dobra nedelja u kojoj ćete oboje umeti da se opustite I koristiti svaki zajednički trenutak za dobro raspoloženje. Slobodne Vodolije – Venera I Merkur donose vam aktivnost, bolje raspoloženje, više kontakata I zabave, flertovanje I udvaranje. Konačno počinjete da se pokrećete.

Posao

Zahtevne poslovne obaveze će I dalje predstavljati sastavni deo vaše svakodnevice, isto kao I zahtevne osobe sa kojima ćete sarađivati. Ni od jednog ni od drugog ne možete da pobegnete, već samo da se postavite maksimalno odgovorno I korektno. Sa druge strane – od ove nedelje krenuće intenzivnija komunikacija u pravcu novih poslovnih priča I dogovora. Dobićete obećavajuće informacije, možda I novu poslovnu ponudu, ako ste nezaposleni – poslovnu šansu. Finansije – šareno, ali ipak stabilno.

Zdravlje

Nervoza. Manji problemi sa vratnim delom kičme. Vreme je da se fizički više aktivirate.

 

RIBE

Hrana

Potrebno vam je više vode, mnogo čajeva i sokova od svežeg voća. Neka vaša ishrana bude lagana i umerena – malo mesa, više ribe, sveže ili bareno povrće. Slatkiše biste trebali da izbegavate.

Ljubav

Možda sa emotivnim partnerom ne ide sve baš onako kako biste vi želeli, ali opet – prilično je dobra situacija između vas dvoje. Postoji emotivna povezanost, postoje zajednički lepi trenuci, postoji korektnost. Ok, možda ima povremeno nerazumevanja i problema u komunikaciji, ali sve je to kratkotrajno i da se rešiti. Fokusirajte se više na ono što je dobro između vas dvoje a pokušajte da svoje strahove i nesigurnosti svedete, potisnete. Slobodne Ribe – komunikacija sa nekim ko vas zanima čas ide kako treba, čas dođe do zastoja. Ne forsirajte ništa, pustite neka sve lagano ide svojim tokom.

Posao

Za vas se nastavlja vrlo aktivan poslovni period u kojem retko uspevate da pronađete dovoljno prostora za predah. Informacije, dogovori, sastanci, papirologija – sve vas to bombarduje sa svih strana ali vi vrlo uspešno izlazite sa svim situacijama na kraj. Doduše, komunikacija vam hoće povremeno predstavljati izvor tenzija i nesporazuma zato što ćete često biti u kontaktu sa ljudima koji menjaju mišljenja i odluke svaki čas i na koje ne možete da se oslonite. Finansijski segment se lagano oporavlja.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem. Alergije.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Pomračenje Sunca: Slede ogromne promene za sve!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venera sa papilotnom

Povezane vesti:


>