Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 2. maja do 8. maja 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Prijaju vam jaki ukusi i dosta začina, ali bi vašem organizmu više odgovaralo da ovim željama ne udovoljavate. Takođe, izbegavajte mesne prerađevine i konzerviranu hranu.

Ljubav

Venera je u vašem polju ličnosti, a Merkur u polju koje govori o susretima, kontaktima, dešavanjima. Vrlo lepa energija koja slobodne Ovnove može pokrenuti, učiniti im dane zanimljivim, dovesti im aktivnost I dobro raspoloženje, doneti im potrebu za ljubavlju I strašću I učiniti ih vrlo interesantnim  suprotnom polu. U prevodu – nedelja za flertovanja, udvaranja, lepe priče I dašak avanture. A kod zauzetih isto nije loše, osim što ste vi opterećeni nekim pitanjima a I malo ste umorni od tempa koji vam je prethodni period nametnuo. Odnos sa partnerom će biti dosta korektan, nemojte vi kvariti nešto.

Posao

Merkur u trećem polju vam apsolutno odgovara jer evo odlične nedelje da se dogovarate, pregovarate, sastančite, tražite posao ili pak rešavate papirološka pitanja. Venera je kod vas pa će svaku komunikaciju ulepšati I dati vam pozitivnu energiju I inicijativu. Dakle, pravi moment da se napravi poslovni dil koji vam odgovara. Za svaki slučaj – pošto ste sada nešto impulsivniji i brži nego inače – proveravajte sebe češće da se ne bi provukla neka greška koju ćete kasnije morati da ispravljate.

Zdravlje

Osetljivost na promene vazdušnog pritiska. Više povedite računa o ishrani.

 

BIK

Hrana

Bikovi će uvesti novine u ishranu. To mogu biti male promene – nove namirnice, nova jela i recepti….ali mogu biti i one veće – nov režim ishrane,  životne navike….Bile male ili velike – promenama je vreme!

Ljubav

Lični I emotivni život komplikuje vam sve ono što se vezuje za porodicu I za posao. Rastrgnuti ste obavezama na više strana, mnogo toga vas nervira I opterećuje. Partner takođe nosi neku svoju problematiku pa I njegovo ponašanje može biti drugačije, može se povlačiti u sebe I ćutati ili delovati nezainteresovano, umorno. U suštini – trenutno potencijalna problematika ne ide od vas dvoje, nego iz okolnosti koje su oko vas. Ne dozvolite da ovo utiče na vaš odnos. Slobodni Bikovi – probudile su se želje i simpatije prema jednoj osobi a reklo bi se da ni ona nije ravnodušna prema vama.

Posao

Ah taj posao….Saturn u polju karijere koji predstavlja vaše nadređene, starije kolege ali i atmosferu u poslovnom segmentu u kvadratnom je aspektu sa Suncem u vašem znaku. U suštini – poslovno ste vi u izazovnom i zahtevnom periodu kada se od vas očekuje da pokažete veliki nivo odgovornosti i posvećenosti, kada možete smatrati da niste dovoljno cenjeni i vrednovani u onome što radite i kada vrlo često dolazite do granice strpljenja. No, uporni kao što jeste – « gurate » dalje i ne odustajete.

Zdravlje

Pojačani su stres I nervoza. Problemi hroničnim bolesnicima.

 

BLIZANCI

Hrana

Pravi je momenat da se rešite nezdravih navika. Više bazirajte ishranu na svežem povrću i voću. Konzumirajte ribu, piletinu ili ćuretinu a druge vrste mesa u umerenim količinama.

Ljubav

U vašem znaku je Merkur – da vam popravi raspoloženje, učini vas ponovo razgovorljivim, zanimljivim, veselim, da vas pokrene i da se ponovo osetite « svoji ». Venera vam je u polju društvenosti I prijatelja, izlazaka, druženja – da učini da ova nedelja prođe u jednom finom, veselom tempu. Za slobodne Blizance ovo su dani dešavanja I zanimljivih momenata – bilo u društvu prijatelja, bilo sa suprotnim polom. Ima šansi za udvaranje, flertovanje, avanturu pa I po neki nov ljubavni početak. Zauzeti Blizanci – vi ste u nekoj svojoj energiji, partner u svojoj. Nemate puno dodirnih tačaka, ali nema ni tenzije među vama.

Posao

Iako će se mnogo toga od onog što vam je važno pokrenuti u ovoj nedelji, ipak će neke stavke ostati zakočene. Možda je za neke od njih potrebno vreme, možda je potrebno odobrenje od nadređenih, a moguće je I da ste vi nestrpljivi I zbog toga nervozni. Takođe, ponašanja nekih osoba sa kojima sarađujete će vam smetati – kao da vam namerno unose konfuziju ili jednostavno sa njima ne možete da se sporazumete. Vi lično ste u dobroj energiji, samo nemojte žuriti jer žurba donosi propuste.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem prouzrokovani pojačanom nervozom.

 

RAK

Hrana

Dobra nedelja da se dovedete u red kada je ishrana u pitanju. No, slatkiši i grickalice još uvek su vaša slaba tačka i trebaće dosta volje da umanjite njihov unos. Uzimajte više tečnosti, dosta voća i povrća.

Ljubav

Neki vid unutrašnjih borbi, razmišljanja, presabiranja postojaće kod Rakova. Neko će se “lomiti” zbog prisustva dve osobe u svom životu, neko će osećati talase nedostajanja zbog prošlosti koja je još uvek u mislima živa, neko će pokušavati da uhvati konce svog života I osećaće se kao da ne zna na koju će stranu. I ovo će biti aktivno I kod slobodnih I kod zauzetih Rakova. Zauzeti trenutno nemaju pravu podršku od strane partnera I onda se okreću ili sebi ili eventualno drugoj osobi kroz neki tip razmišljanja, možda lakog flerta. Slobodni mnogo žele nešto da ih pokrene, ali to nikako da se istinski dogodi.

Posao

Venera je ušla u polje koje vlada vašim poslom, pozicijama, karijerom. Prvo – ženske osobe sada mogu postati značajnije za vas kada je posao u pitanju, možete imati sa njima više interakcija I dešavanja. Drugo – vi lično ćete početi da ulažete više energije I snage u posao, da se borite za poziciju ali I za poboljšanje finansijskog dela jer ste preopterećeni troškovima. Treće – sa nadređenima ćete imati korektan, ali blago napet odnos – neki tip “takmičenja” I odmeravanja snaga.

Zdravlje

Pritisak, vrtoglavice, manje tegobe sa disajnim putevima – naročito sinusima.

 

LAV

Hrana

Dobro izbalansirajte obroke, da vam daju energiju, ali da ne opterećuju varenje i da vas ne čine umornim, sporim. Konzumirajte mnogo povrća i voća,  orašaste plodove. Smanjite mlečne proizvode.

Ljubav

Polje prijatelja, izlazaka, društvenog života je obogaćeno tranzitom Merkura, pa ćete se pokrenuti, živnuti, poželeti da više vremena provodite u lepim i zanimljivim aktivnostima. Venera lepo „gleda“ na vaš znak i daje vam ljubavne šanse onakve kakve vi volite – vatrene, strasne – da vas probude i aktiviraju. Sve zajedno – slobodnima flertovanje, udvaranje, lepi susreti, strast za životom i ljubavlju. Čak može biti UVODA u neku lepu emotivnu priču koja će se lagano razvijati. Što se zauzetih Lavova tiče – partner i vi ste trenutno prilično nefleksibilni, tvrdi, zatvoreni. Nema opuštenosti, lakoće, stabilnosti.

Posao

Očekuje vas sedmica sa dosta nervoze vezano i za obaveze koje imate, i za odnos sa saradnicima ali i sa nadređenima. Mnogo toga morate završiti u kratkom roku a oni oko vas umesto da vam pomažu – još vam dodatno otežavaju svojom sporošću, nefleksibilnošću i komplikovanim zahtevima koje postavljaju pred vas. Komunikacija vam je nešto bolja nego u prethodnom periodu pa ćete uspeti da uspešno završite neke projekte ili pokrenete dogovore od važnosti. Finansije – jednim delom rasterećenje.

Zdravlje

Oscilacije raspoloženja, pojačan umor. Stariji – hronične tegobe.

 

DEVICA

Hrana

Smetaće vam industrijske prerađevine, konzervirana hrana, brza hrana, smetaće vam sve ono sa veštačkim bojama, mirisima, ukusima, gazirana pića. Sve ostalo – samo izvolite…

Ljubav

Vi ste usmereni u najvećoj meri na posao I na obaveze koje imate a partner je u nekoj svojoj priči, okrenut sebi. Nema tu neke posebne tenzije između vas dvoje –možda po koja kratkotrajna epizodica napetosti, ali nema ni posebnih dodirnih tačaka I razumevanja, bliskosti. Pokušajte da nešto više uradite za odnos u kojem ste, da ponovo probudite ono što vas spaja I pokrenete emociju. Slobodne Device – “pretendenata” za osvajanje vaše malenkosti  ima, ali niko vam od njih ne daje dovoljnu dozu sigurnosti da biste zakoračili u nešto iole ozbiljnije. U svakom slučaju, za vas I jeste preporuka da ne žurite.

Posao

Prelazak vašeg vladara Merkura u znak Blizanaca i vaše polje karijere, pozicije – doneće vam mnoštvo informacija i kontakata, ali će veći deo njih biti prazna priča, čavrljanje koje vam samo oduzima vreme a ništa se konkretno time ne postiže. Šta god da se dogovorite u ovoj nedelji – pitanje je da li će biti ispoštovano, a svakako ćete na realizaciju morati da čekate duže od dogovorenog. Poslovno ste u kontaktu sa ljudima koji mnogo pričaju ali ne stoje baš iza izgovorenog. Finansije – korektno.

Zdravlje

Pojačana nervoza. Budite češće u prirodi.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venera sa papilotnom


>