Region

Svet

Barbara Bobak o raskidu: Izneverena sam odavno!

Barbara Bobak otkrila detalje raskida!  Izneverena sam odavno, nisam bila iznenađena, ni jedan njegov loš postupak ne može da me iznenadi.

Barbara Bobak o raskidu: Izneverena sam odavno! Screenshoot/Instagram




 Darko Lazić našao se u žiži javnosti kada je nedavno završio u pritvoru zbog bahate vožnje, kokaina i alkohola. Kako je tada izjavio, dotukao ga je navodno raskid veze sa pevačicom Barbarom Bobak, a pevačica je u ispovesti iznela svoju stranu priče.

- Ne znam kako da definišem kako se osećam. Nezahvalno je i teško, nemam vreme za sebe da se izborim sama sa tim, da odbolujem svoju bol - započela je Barbara za Ekskluziv, pa se dotakla noći kada je Darko priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

- To veče smo bili slabo u kontaktu, nije me zanimalo gde je. Pričali smo kad se vraćao nazad, molila sam ga da spava tamo gde je bio ukoliko je konzumirao alkohol, jer ja s tim ne mogu više da se nosim. U tom nekom momentu ga je zaustavila policija, dalje nisam upućena, zaspala sam - rekla je Barbara i otkrila:

- Izneverena sam odavno, nisam bila iznenađena, ni jedan njegov loš postupak ne može da me iznenadi. Više sam bila izgubljena nego ljuta i razočarana, ljutnja i razočaranje su me davno prošli - pričala je Barbara.



- Pisao mi je kad je izašao, ali ja sam se pokupila i otišla kod svojih. Nismo se čuli. To što je on uradio nije bilo okidač ili razlog, ja ne želim da budem žrtva.







Lazić je rekao da je pio jer je bio emotivno razoren zbog raskida s Barabarom.

- Nije trebalo to da uradi, pripisaću to njegovom stanju, njemu na obraz i na čast nek ide sve što kaže. Ja ću ostati čista, da ispoštujem njegovu decu i majku. Čula sam se sa njegovom majkom, ima svojih briga i svojih trauma koje je prate u životu, njoj nije lako. Izvinila sam joj se što to nije uspelo, poželela sam joj sve najbolje i sreću što se tiče njega - govorila je Barbara Bobak.

- Govorila sam mu da je veliki dečko, i da radi sve što radi dok ne utiče na mene i našu vezu. Uticalo je, uticalo, pa se desilo. Niko ne zna šta je iza zatvorenih vrata, naša veza je bila dugo disfunkcionalna, ali kad nekog voliš, trudiš se da to popravljaš, da se nadaš da će stvari biti bolje. Želim mu sve najbolje, svu sreću - zaključila je Bobakova u Ekskluzivu.

Podsetimo, Barbara je već govorila o raskidu nakon incidenta koji se dogodio 27. aprila, kada priveden zbog prekoračenja brzine, a bio je i pozitivan na alko i droga testu.

Tada je za Telegraf rekla da je da nije iznenađena, niti razočarana Darkovim ponašanjem. Navela je i da su se nakon skandala čuli, a da je jedna od tema bila i njeno iseljenje, tačnije premeštanje ostataka stvari iz stana u kom su zajedno živeli u Novom Sadu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>