Zadruga

Parovi

Bane Đokić šokiran pretnjama smrću koje dobija Sandra Čaprić!

Bane Đokić šokiran pretnjama smrću koje dobija Sandra Čaprić! Sandra je žestoko izvređala Janjuša, i to na njenom Instagram profilu, govoreći mu najžešće reči. 

Bane Đokić šokiran pretnjama smrću koje dobija Sandra Čaprić! Screenshoot/Instagram




Pevač i bivši zadrugar Bane Đokić oglasio se za portal Republika i otkrio kakvo mišljenje ima o novoj drami između Sandre Čaprić i Marka Janjuševića Janjuša. Naime, prošle noći Sandra je žestoko izvređala Janjuša, i to na njenom Instagram profilu, govoreći mu najžešće reči. 


- Ljudi, zaista ne želim da komentarišem ništa što je Sandra iznela u javnost, i stvarno bih zamolio sve da me razumeju, ne mogu da se opterećujem time. Ona jeste moja drugarica, ali ne želim da uopšte diskutujem o tim njenim izjavama koje je uputila Janjušu, niti bilo kome - započinje Bane Đokić i dodaje:


- Dobio sam poruke i pretnje da će joj se svašta desiti, a ja sam ostao u šoku, jer ne znam čemu sve ovo. Takođe, čuo sam se i sa Janjušem posle svega, ni on ne zna šta ga je snašlo, iznenadio se, čovek je šokiran svime što se desilo, a meni je iskreno žao, ne znam zašto i moramo da se bavimo ovako glupim temama i da se prepiremo sa kim je Sandra, a sa kim je Janjuš.







Svako od njih ima pravo da živi život kakvim želi i hoće i na nama je da to poštujemo, ko sam ja da bilo kome sudim o bilo čemu što radi, ako ne ugrožava druge ljude? Vi niste svesni koliko ja dobijam poruka pretnji smrću zbog Sandre, koje su njoj upućene, ne meni, da se razumemo. Govore mi da joj prenesem šta će joj se desiti i kako će završiti, baš sam šokiran svime što se dešava. 



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>