Zadruga

Parovi

Maja Marinković oplela po rođenom ocu! Nismo dobro!

Radomir Marinković, poznatiji kao Taki, sinoć se uključio u emisiju "Pitam za druga", gde je pričao o sukobu sa svojom ćerkom. Maja Marinković zatim oplela po rođenom ocu! Nismo dobro!

Maja Marinković oplela po rođenom ocu! Nismo dobro! Screenshoot/Instagram




U društvu sam prelepe dame, tu mi je drugarica iz Hrvatske, zato ne mogu da se uključim putem video-poziva. Maja je moje jedino dete, koje volim najviše na svetu i uvek će dolaziti do nekih čarki, nije sve tako sjajno i bajno, ali mi to tako, izgladimo odnose za dan, dva. Pojeo sam njenu čokoladu iz frižidera, zato smo se posvađali (smeh). To je to - ispričao je Taki.

Kako komentarišeš to što su se u istom društvu našli Maja i Janjuš? - pitao je Panda.

Svako ima pravo da izlazi i da se druži sa kim hoće, možda su se slučajno našli, ja ne znam, stvarno nisam upućen u to. Za to pitajte Maju, ja ne ulazim u to, njeni ljubavni odnosi me ne zanimaju. Ali mislim da od tog posla nema ništa - dodao je Marinković.






Izrevoltirana Maja se oglasila za naš portal, te poslala jasnu poruku svom ocu.

Kao što rekoh, svi se šlepaju preko mojih leđa, nikoga više neću da štedim. Ne, nije istina da smo u dobrim odnosima, niti ćemo biti. Neka "gospodin" kaže istinu zbog čega smo u lošim odnosima, a ne da se lažno predstavlja i priča lažne priče o kojekakvim čokoladama, fuj. U svakom sledećem izlaganju, budem li spomenuta na bilo koji način, ja ću biti ta koja će reći celu istinu i kako stvari stoje. A to sa kim sam ja je moj život i nema on šta da ga komentariše - poručila je Maja Marinković.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>