Region

Svet

Ana Đurić Konstrakta fićom ide da osvoji Evropu!

Ana Đurić Konstrakta fićom ide na Evroviziju, da osvoji Evropu! Evrovizija se održava u Torinu od 10. do 14. maja. Konstrakta će pesmom "In corpore sano" nastupiti u drugom polufinalu, 12. maja.

Ana Đurić Konstrakta fićom ide da osvoji Evropu! Screenshoot/Instagram




Ana Đurić kaže da bi volela da se makar do aerodroma preveze čuvenim italijanskim automobilom, koji se nekada proizvodio u "Fijatovoj" fabrici u Torinu.

- Spakovala sam bele peškire, sapun i lavor i spremni smo za Torino. Bilo bi divno da se do Italije odvezem 'fićom', ali mislim da bih tim automobilom sada mogla samo do aerodroma - priča Konstrakta pred odlazak na takmičenje i kaže da je tamo odmah očekuju naporne pripreme:


- Prvi maj ćemo provesti u avionu, a već sutradan očekuje nas generalna proba u Torinu. Ne znam da li ću imati slobodnog vremena, ali ako ga ugrabim, volela bih da popijem espreso u tom gradu i odem u šoping.






Pevačica kaže da je za nastup spremila specijalnu obuću koja se više ne proizvodi - čuvene borosane.

- Stigla su mi dva para iz Hrvatske. To je najudobnija obuća koju sam ikad probala. Osim toga, na sebi ću imati i prstenje koje je staro više od 100 godina, a dobila sam ga na poklon od svekrve. Ono mi je amajlija - priča Konstrakta.


Sami sebe ugrožavamo

Pevačica kaže da i dalje ne može da poveruje da se našla na meti hejtera zbog dekoracije na Informerovim vaskršnjim fotografijama.



- Ljudi, to je samo stočić i on ne izražava moj stav. RTS je povodom celog slučaja izdao saopštenje i ne bih imala šta tu više da dodam. Moja poruka je: "Nemojmo sami sebe da ugrožavamo i da upisujemo negde nešto što ne postoji" - rekla je pevačica povodom optužbi da podržava rusku vojnu akciju na Ukrajinu.


Evrovizija se održava u Torinu od 10. do 14. maja. Konstrakta će pesmom "In corpore sano" nastupiti u drugom polufinalu, 12. maja.





Suprug i deca su morali da nauče da koriste veš-mašinu

Ana Đurić Konstrakta kaže da su njen suprug Milan i deca Lena i Nikola morali da nauče da koriste veš-mašinu pošto zbog brojnih obaveza oko Evrovizije ne stiže da obavlja kućne poslove.

- Sve se promenilo otkako sam pobedila na domaćem izboru. Suprug i deca morali su da nauče kako se pušta mašina na 40 i 60 stepeni, ali i meni i njima prija da raspodelimo poslove. Jedino se nije promenilo to što svakog jutra kada ustanem izvedem psa napolje da piški - priča pevačica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>