Region

Svet

Darko Lazić je negativan primer! Žalba će biti uložena!

Policija će se žaliti! Darko Lazić je negativan primer! Žalba će biti uložena iz razloga generalne prevencije i svrhe kažnjavanje.

Darko Lazić je negativan primer! Žalba će biti uložena! Screenshoot/Instagram




Pevač Darko Lazić priveden je nakon što je, između ostalog, utvrđeno da je imao kokain u organizmu tokom vožnje, kao i nedozvoljenu količinu alkohola.

Policija smatra da je značajan uticaj na javnost, jer je u pitanju javna ličnost koja svojim postupanjem treba da daje pozitivan, a ne negativan primer ostalim učesnicima u saobraćaju, prvenstveno mladim osobama.

Darko Lazić je za tri saobraćajna prekršaja osuđen ukupno na 200.000 dinara i godinu dana zaštitne mere zabrane upravljanja motornim vozilo.

Podsetimo, Darkov menadžer otkrio je njihovu stranu priče:

- Darko Lazić je danas oko 16 časova priveden u zgradu Prekršajnog suda u Beogradu u Savskoj ulici. U prisustvu advokata dao je odbranu dežurom sudiji, gde je u celosti priznao izvršnje prekršaja vožnje bez vozačke dozvole, uz napomemu da poseduje vozačku dozvolu u inostranstvu koju još nije uspeo da preuzme. Takođe, priznao je da je popio nekoliko alkoholnih pića pre polaska, i nije sporio visinu izmerenog alkohola.

Tačna je činjenica da je, prilikom uzorkovanja, droga test pokazao da je pozitivan na prisustvo narkotika, ali Darko se tom testu dobrovoljno podvrgao, maksimalno je sarađivao sa radnicima policije, znajući da nista od narkotika nije konzumirao, tako da ostaje pitanje kako se narkotik pronašao u njegovom organizmu
- kazao je za "Blic" Darkov menadžer Enes Mirsov.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/novosti

Povezane vesti:


>