Veliki brat

Parovi

Pronađena dokumenta i telefon Marijane Seifer!

Novi detalji potrage! Pronađena dokumenta i telefon Marijane Seifer, čiji je nestanak prijavio njen suprug Karlo.

Pronađena dokumenta i telefon Marijane Seifer! Screenshoot/Facebook
Zagrebačka policija i dalje traži Marijanu Seifer (37), bivšu učesnicu Velikog brata iz 2011. godine, koja je nestala u utorak oko ponoći. U trenutku nestanka na sebi je imala kratku žutu majicu, crnu sportsku jaknu, crne pantalone sa crveno-belom linijom i svetle patike.

Juče je njen suprug rekao da je policija pronašla njen mobilni telefon i novčanik, ali nije želeo da priča o okolnostima pronalaska.

- Kako je policija došla do mobilnog telefona i dokumenata, nije na meni da vam kažem - zaključio je Karlo.

Kako saznajemo, telefon i novčanik sa dokumentima pronađeni su u blizini naselja gde stanuju Marijana i Karlo.

- Mobilni telefon i dokumenta su pronašli prolaznici kod mosta Mladosti u Zagrebu - navodi izvor blizak Marijani za Telegraf.

- Marijana sa suprugom živi u zagrebačkom naselju Savica blizu reke - dodaje izvor.

Njen suprug Karlo rekao je da je on prijavio nestanak i da ne može govoriti o okolnostima jer ih ne zna, dok je Marijanina sestra rekla da su joj se odsekle noge kad je čula vest.

Poslednji put je suprugu video oko ponoći, kad su krenuli na spavanje, a kad se probudio, nije je bilo. Kako je rekao, nije bilo naznaka da će se nešto slično desiti.

- Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto verujem u to. Da barem znam gde je... Niko srećniji od mene neće biti ako večeras dođe kući - rekao je Karlo.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf

Povezane vesti:


>