Region

Svet

Darko Lazić i Barbara Bobak stavili pauzu na vezu!

Pevač Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak stavili pauzu na vezu!  Emotivno sam razoren. Ne znam šta ću sa sobom, izjavio je on pre privođenja zbog bahate vožnje.

Darko Lazić i Barbara Bobak stavili pauzu na vezu! Screenshoot/Instagram





Darko Lazić priveden je nakon što je napravio nekoliko saobraćajnih prekršaja, a neposredno pre skandala, pevač je ispričao da je odnos sa devojkom Barbarom Bobak pauziran.


- Emotivno sam razoren. Ne znam šta ću sa sobom. Barbara mi je rekla da želi pauzu. Ljudi moji šta znači pauza ili da me ne voli vise ili da je našla drugoga. Sve sam radio za nju, menjao sam se. Povredila me je sa nekim rečima, nadam se da tako ne misli zaista. Došao sam iz Hrvatske pre tri dana, otišao sam pravo u nas stan u Novom Sadu. Ujutru se budim, zagrlim je, a ona kaže" Nemoj me dirati, treba mi prostora". Pokupio sam svoje stvari i otišao iz stana - ispričao je Darko za Republiku.


Povodom ove priče oglasila se i Barbara Bobak koja je šokirala izjavom:

- Ne radimo zajedno više intervjue i emisije. Svako radi za sebe - rekla je Bobakova za pomenuti portal.







Podsetimo, pevač Darko Lazić priveden je jutros oko 4 ujutru, kada ga je zaustavio presretač, zbog toga što je vozio 117 kilometara na sat na mestu gde je ograničenje 80. Takođe. testiranjem je pokazano da je pozitivan na kokain i da je u imao 0.91 promil akohola u krvi.


- Lazić je zaustavljen blizu jedne benzinske pumpe, a kada je shvatio da je u problemu, pokušao je da se izvuče. Navodno je pominjao da ima emotivne probleme, te da se posvađao sa suprugom koja želi da ga ostavi. Rekao je i da je spreman da plati kaznu, samo da ga puste - otkriva izvor Kurira.

- Folker je sve vreme ponavljao da ništa nije pio, a kada je alko-test pokazao da ima 0,91 promil, slegao je ramenima i dodao da je možda popio "nekoliko pića u jednom restoranu" - kaže sagovornik za gore pomenuti portal.
 

Darko Lazić je uhapšen, a evo šta kaže Marina Gagić!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>