Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 25. aprila do 1. maja 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus



Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Iako su vam apetiti pojačani, malo je verovatno da će se to odraziti na vašu liniju. Trenutno ste u jednom aktivnijem i energičnijem periodu, pa se ništa ne „lepi“ za vas. Ipak  – umanjite unos slatkiša….

Ljubav

Emotivno – sve i ništa. I to važi i za zauzete i za slobodne pripadnike znaka. Može biti tajnih emotivnih relacija, može biti i mnogo sanjarenja i platonskih zatreskavanja. Može doduše biti i po koji susret sa osobom za koju ćete pomisliti da je vaša srodna duša, obzirom na to kakvu ćete energiju i nalet emocija osetiti. Ali od svega toga iskreno – može da bude jedno veliko ništa. Ta čuvena konjunkcija Venere i Jupitera dešava se u polju koje za vas baš i nije povoljno i ne daje baš mnogo pravih šansi, bar ne kad su emocije u pitanju. Tako da će ova nedelja uglavnom proteći sa vašom pažnjom usmerenom na posao.

Posao

E kada pričamo o poslu, tu već može biti više povoljnosti. Neke od njih će se otvoriti na konto vašeg angažovanja, ali će ipak veći deo doći uz dašak sreće, čudnom igrom slučaja ili uz nečiju podršku i savet. A sve ovo će se najvećim delom odraziti na vaše pozicije i na stanje finansija. Zaraditi hoćete, ali mnogi od vas će obezbediti i dogovore koji će im i u narednom periodu donositi solidne zarade. Doduše i potrošićete,  pošto ćete biti prilično široke ruke. A neke od vas će sačekati i novčane kazne.

Zdravlje

Vreme za uspešno rešavanje zdravstvene problematike.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Opet ste skrenuli put neredovne i neadekvatne ishrane. Pojačali ste unos kalorija kroz hleb, peciva, grickalice i  slatkiše – svesni ste da je potrebno da menjate nešto, ali trenutno nemate pravu volju za to.

Ljubav

Merkur i Sunce iz polja partnerstava u kvadratu sa Saturnom – kao da voljena osoba i vi ne možete da se složite ni po jednom pitanju. Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju partnerstava čiji je dispozitor Venera u konjunkciji sa Jupiterom u polju ljubavi – divne promene i dešavanja. I kako sad sklopiti ova dva, potpuno različita elementa? Pa lako, kroz više primera. Prvi – ljubav je tu zajedno sa težinom. Drugi – ono što želite i ono što dobijate su potpuno različite stvari. Treći – problemi se mogu ljubavlju i razumevanjem rešiti. A slobodne Škorpije? Kod vas je lako – ili ćete dobiti baš onu priču koju želite i o kojoj maštate…..Ili ćete lepe moje morati još da čekate na ono pravo a dok to ne dođe – sanjajte….

Posao

Da je pred vama lagana nedelja – pa i nije. Sve što se vezuje za komunikaciju, dogovore, papirološka pitanja, dokumenta, čak i sve što se vezuje za trenutno aktuelne fiskalne kase – ići će teško da teže i komplikovanije ne može biti. Sve ćete rešiti da znate – ali ćete u procesu osedeti i iznervirati se za sve pare. Delimično pomračenje Sunca dešava se u vašem poslovno – partnerskom polju, pa ulazite u period promena u saradnjama, vašeg većeg angažovanja i stabilnijih finansijskih priliva.

Zdravlje

Osetljivost sinusa, glavobolje.

 

STRELAC

Hrana

Ako biste slatkiše i grickalice uspeli da svedete na minimum – vrlo brzo biste osetili promene i to bi vam dalo podstrek da nastavite dalje. Neka se na vašem tanjiru češće nalazi sveže povrće i raznovrsne salate.

Ljubav

Velike zajedničke odluke su pred vama. Bilo da su odluke tipa „hajmo da okrečimo stan“ ili „šta misliš o tome da počnemo da živimo zajedno?“  suština će biti ista – u početku teško dolaženje do dogovora i rešenja – a onda slaganje, kompromis. Vaš odnos se menja – neki parovi će imati „kozmetičke“ promene a neki će iz korena krenuti u sređivanje. Generalno gledano – početak nedelje parovima donosi nešto lošiju energiju, kasnije je već sve ok. Slobodni Strelčevi – komunikacija sa nekim ko vam se dopada ići će jako sporo i uz otežanja. Nemojte odustajati ako je to ono što želite – vrlo brzo će doći do promena.

Posao

Možete biti nemirni i napeti ukoliko vaši planovi ne budu išli onako kako ste vi to zamislili. Moguće je da ćete nešto morati da korigujete i prilagodite se saradnicima ili zahtevima na tržištu. Budite fokusirani u dogovorima u prvom delu nedelje da vam ne bi promakle neke bitne stavke i detalji. Ukoliko sve odigrate kako treba – postoji šansa za zadovoljstvo obavljenim koje može ići kroz finansije ili kroz poboljšanje vašeg statusa. Odličan momenat za one koji žele da pokrenu privatni posao.

Zdravlje

Alergije, grlo, stopala, vene, hormoni.
 

Mesečni horoskop za maj 2022. godine!



 




JARAC

Hrana

Jedini savet koji bi mogli da vam naglasimo tokom ove sedmice jeste unos dovoljne količine tečnosti. Na prvom mestu naravno voda, ali i sve vrste čajeva, i sokova – najpre od svežeg voća i povrća.

Ljubav

Vreme je za prave razgovore između partnera i vas. Vreme je da se otvore karte i pokrenu sva pitanja koja su do sada stajala neizrečena. Jer reči će sada menjati sve, menjati pravac vašeg odnosa. Kod mnogih parova doći će do poboljšanja, do stabilizacije ili pak do kretanja ka zajedničkoj, drugačijoj budućnosti. Biće i onih parova koji će se saplitati na sitnicama ili skrenuti ka tvrdoglavosti – nemojte, sve se da sada rešiti i ispraviti. Slobodni Jarčevi – delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju ljubavi….a koren je u polju komunikacije i susreta i konjunkciji Jupitera i Venere – nešto lepo vas čeka tu blizu, na korak, na otkucaj srca – neka poruka, poziv ili susret koji će promeniti sve.

Posao

Finansijski segment će vam talasati živce u ovoj nedelji. Red priliva, red troškova glava da vas zaboli. Ako je za utehu – pobediće novčani prilivi. Generalno gledano – odlična nedelja za akciju, za dogovore, za poslovna putovanja, za seminare i obuke, za dobijanje zaposlenja, za rešavanje papiroloških pitanja,  za bitne sastanke i upoznavanje ljudi koji će vam biti od značaja po pitanjima posla. Imaćete osećaj da se konačno nešto kreće baš u onom pravcu koji vama odgovara. Biće i težine, ali sve je rešivo.

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva. Tegobe sa kostima i zglobovima.

 

VODOLIJA

Hrana

Nezadovoljni ste i u tim trenucima – posežete za hranom. Uglavnom ćete se u tim momentima uhvatiti za slatkiše, za grickalice, za konzerviranu hranu, testa, peciva. Probajte da kontrolišete ove  impulse.

Ljubav

Nema vama spokoja i harmonije, nema lakoće kada je emotivni život u pitanju. Čak i da vam je odnos sa voljenom osobom najskladniji i najemotivniji moguć – opet će biti situacija koje vam neće dati da mirno funkcionišete. Dolaziće distrakcije od strane jedne ili druge porodice, od obaveza, donosiće vam nervozu. A gde ima nervoze – lako je i pokačiti se ili zaćutati. Ono što je dobro jeste da partner i vi delite emociju i iste poglede na svet – za to se uhvatite i ne dajte da vas talasi nervoze odnesu. Slobodne Vodolije – nešto sitno, a vi time zadovoljni niste. U prevodu – male šanse za stabilnost i pravu ljubav.

Posao

Kad već ljubav ide traljavo, hajd mi lepo da zaradimo i još lepše da potrošimo. Vodolije su se usmerile na poslovni segment u stvari – najpre na finansije, jer to zaista trenutno jeste jedino polje koje stvarno daje rezultate. E ona konjunkcija Venere i Jupitera dešava se baš u polju finansija, pa ako nemate sreće – zaradićete, a ako imate sreće – zaradićete oho-ho. Pored tih zarada – sve ostalo tipa papirologije i dogovora kidaće vam živce na rezance. Ali ćete sve uspešno privesti kraju i rešiti.

Zdravlje

Izraženije tegobe sa koštano zglobnim sistemom.

 

RIBE

Hrana

Potrudite se da pronađete pravi balans kada je ishrana u ovoj sedmici u pitanju. U nekim momentima vam nije do jela , a u drugim  – u jednom obroku nadoknadite sve ono što ste propustili.

Ljubav

E ta konjunkcija dva benefika – Jupitera i Venere – dešava se baš u vašem znaku. A u polju pokreta, komunikacije – delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec koji koren imaju baš u ovom Jupiteru i Veneri. A sve ovo znači da i slobodne i zauzete Ribe imaju pred sobom nedelju koja je jako lepa po emotivnim pitanjima. Neko će prevazići strahove i pokrenuti se ka osobi koju želi. Neko će definisati svoju emotivnu priču u ozbiljnijem pravcu. Neko će dobiti ili dati ponudu za brak, zajednički život. Kod nekog će se odnos sa voljenom osobom poboljšati. Mnogo je lepog a jako malo onog što žulja ili nije dobro u ovoj nedelji.

Posao

Ove planetarne pozicije koje smo naveli jako su dobre i za poslovnu tematiku. Mars će vam dati snagu i energiju, volju i odlučnost. Konjunkcija Venere i Jupitera privući će pozitivna dešavanja, daće vam dašak sreće u svemu, doneće optimizam. Mlad Mesec će učiniti da prevaziđete neke svoje strahove, nedoumice, usmeriće vas da krenete ka onome što hoćete. Sve ovo čini da ste u periodu kada imate izuzetno povoljne poslovne prilike i dešavanja pred sobom. Iskoristite svaku šansu koja se ukaže.

Zdravlje

Prehlade, problemi sa grlom. Mogućnost povreda.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>