Zadruga

Parovi

Maja Marinković ima novog dečka: Bahati ćaletov sin!

Maja Marinković ima novog dečka, a u pitanju je bahati ćaletov sin! On je  je postao poznat javnosti tako što je na društvenim mrežama promovisao bahatost, rasipništvo i svoje poroke.

Maja Marinković ima novog dečka: Bahati ćaletov sin! Screenshoot/Instagram
Snimak njegove saobraćajne nezgode u kojoj je slupao zlatnog "poršea panameru" osvanuo je na njegovom Instagram profilu. Ali nije se zbog toga mnogo potresao, jer kod kuće, u garaži ima još mnogo "kapitalnih" primeraka automobila u svom voznom parku.


"Butkice" evra kod njega su razbacane na sve strane. Pored toga, njegovi pratioci često imaju priliku da vide snimke Nikolinog bahanalisanja u noćnom provodu ili kršenja saobraćajnih propisa.


Kako je ranije izjavio, njegovi roditelji su protiv onoga što radi, smetaju im negativni komentari, ali priznaje da svojim postupcima često i namerno provocira.Njegov otac ima građevinsku firmu u Nemačkoj, a majka često ne želi ni da kaže da joj je on sin.

Nikola uživa u noćnom životu i da se druži sa poznatima, pa je tako jednom prilikom Nenad Aleksić Ša rekao da ga je Tara Simov varala i da je imala se*s sa Nikolom Keljanovićem, poznatijim kao Ćaletov sin.Nikola se tada oglasio i otkrio pravu istinu.


- Mene i Taru je upoznala zajednička drugarica u jednom klubu. Tara je tražila de me upozna i to se desilo. Nas dvoje smo se videli samo to veče i ona me je nakon toga zapratila na Instagramu - kaže Nikola pa otkrio da li je bilo nešto između njih dvoje:- Ona i ja nismo imali ništa, samo smo se upoznali i blejali u istom društvu to veče, ja ne znam ni Ša, i nije mi jasno što su me uopšte pominjali - zaključuje Nikola Keljanović zbunjeno.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs


>