Region

Svet

Region

Vreme zla epizoda 2: Vladimira puštaju iz zatvora! (VIDEO)

Serija "Vreme zla" epizoda 2. biće emitovana na RTS- u nedelju 24. aprila u 20:05. Vladimira puštaju iz zatvora, ali mu niko ne veruje da nije pušten bez intervencije.

Vreme zla epizoda 2: Vladimira puštaju iz zatvora! (VIDEO) Promo
Vreme zla epizoda 2:

Bogdana sprovode iz voza u zatvor Glavnjaču, gde ga ispituje Vujković, inspektor koji ga je nekoliko godina ranije isleđivao.

Vujković, pritisnut naređenjem iz ministarstva (na Borinu inicijativu), ne sme da fizički napada Bogdana, ali smišlja da ga suoči sa sinom Vladimirom, koji je prezreo oca zbog Bogdanovog neslaganja sa Staljinovim principima.


Ponižen i slomljen nakon Vladimirovog odbacivanja u policiji, Bogdan odlazi u Valjevo da radi u očevoj voskarskoj radionici.

Petar uspeva da se pridigne posle napada i odlazi kod pomagača Nezira. Razočaran zbog Mileninog nedolaska, odlučuje da se vrati u Beograd, slagavši agenta iz Kominterne da ide da prekine vezu s njom. Bogdan dolazi u Valjevo, sesrta i zet koji žive u porodičnoj kući ga odbacuju, kao i Mirko Čekić, stari prijatelj iz KP.


Vladimira puštaju iz zatvora, ali mu niko ne veruje da nije pušten bez intervencije.

Petar dolazi kod Ivana, gde mu ovaj saopštava da Milena više ne želi da ga vidi. Milena i Petar se gledaju kroz njen prozor, on odlazi.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/RTS


>