Zadruga

Parovi

Mima Šarac ljubavniku rasturila brak i uznemiravala mu ženu!

Mima Šarac ljubavniku rasturila brak i uznemiravala mu ženu! Bila je s mojim mužem, a odlično je znala za mene... Ona je animir dama!

Mima Šarac ljubavniku rasturila brak i uznemiravala mu ženu! Screenshoot/Instagram
U "Zadruzi" se već dugo polemiše o "prljavom vešu" Milane Mime Šarac, ljubavnice Nikole Grujića Gruje, i o njenim "ranim radovima". Spekulisalo se da je i ranije bila ljubavnica drugim oženjenim muškarcima, te da joj Gruja nije prvi takav slučaj, što je zadrugarka više puta demantovala, a sada smo došli do dokaza koji govore suprotno.


Naime, Pinku se javila izvesna Danijela, koja tvrdi da ju je muž varao baš sa Mimom.

Živela sam u Gostivaru sa detetom, otac deteta, navodno moj muž, ima dole kafanu u selu Dobri Dol. Animir dama je ta f*ksa bila, radila 2020. godine i bila sa mojim mužem, te odlično znala za mene. Kući je rekla da je radila kao promoterka u Skoplju - rekla nam je Danijela, koja nam je potom poslala svoje prepiske sa Mimom Šarac.

Ona se, naime, poslednjeg dana avgusta prošle godine, uoči Miminog ulaska u petu sezonu "Zadruge", javila njoj i direktno joj stavila do znanja da zna da joj je bila s mužem. Mima je potom ženu svog ljubavnika zvala više puta, u gluvo doba noći, i insistirala da se javi kako bi rešile šta imaju.

Šta ti nije jasno? Hajde javi se! Bitno je, javi se. Ne s*ri previše, nego se javi, da ti ne bih došla tu - zapretila je Mima, da bi joj potom supruga muškarca s kojim je bila žestoko uzvratila.


Mrš, ti meni dete opominješ, mamu ti j*bem u p*čku! Uf, sva se tresem, budalo jedna! To ti je za ono što si znala za mene i dete, pa ti opet došla iz Albanije kod njega u kafanu. Džaba ti kozmetičarke i silikoni kad si glupa ko k*rac! Svetim se ja kad tad. Odj*bi sad! Jedino pod tim uslovom da ćutim za sve ovo!


Prepisku možete videti OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs


>