Region

Svet

Mima Živković: Dečko me je ucenjivao! Prijavila sam ga!

Mima Živković je bila uplašena za svoju bezbednost! Dečko me je ucenjivao! Prijavila sam ga, nasilja nije bilo!

Mima Živković: Dečko me je ucenjivao! Prijavila sam ga! Screenshoot/Instagram
Pojavila se informacija da je bivša zadrugarka i pevačica Mima Živković pretučena, te da je svog dečka prijavila za nasilje u porodice.


Ova vest je odjeknula kao bomba, a Mima se sada oglasila za Pink.rs i otkrila šta se zapravo desilo prilikom incidenta.

Mima ističe da nasilja nije bilo, ali je ipak dečka prijavila policiji jer nije mogao da se pomiri sa tim da više nisu zajedno. Ucenjivao ju je do granice ne izdržljivosti, pa je u čitavu priču upleo čak i njenu sestru i roditelje.


Mima nije mogla da ostane imuna na ovakve stvari, te ga je odmah prijavila kako bi mu odredili zabranu prilaska.

Ne mogu da vas lažem kad ste već saznali. Istina je da sam prijavila bivšeg dečka, nisam više mogla da trpim torturu, jednostavno dečko ne može da se pomiri sa tim da više nismo zajedno. Govori mi samo ''Ti si moja ili ničija...'' preti mojim roditeljima, preti mojoj sestri. 


On u suštini nije loš, ali prosto ne može da se pomiri sa tim, tako da sam morala da ga prijavim. Izrečena mu je zabrana prilaska, žao mi je, vodi se kao nasilje u porodici, ali nasilja nije bilo. Dobro sam, dobro se osećam, evo me sedim da majkom na ručku. Prosto nisam mogla da trpim ucene, poruke sam pokazala policiji radi svoje bezbednosti! Jako sam se uplašila! Ne vidim ga pored sebe u budućnosti, ali mu želim svu sreću - zaključila je Mima za Pink.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>