Region

Svet

Slavica Dajana Tripunović: Imala sam predispozicije da se dobro udam!

Imala sam predispozicije da se dobro udam! Slavica Dajana Tripunović, uhapšena je nedavno u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije. Prisetila se svojih početaka i kako je ušla u posao.

Slavica Dajana Tripunović: Imala sam predispozicije da se dobro udam! Screenshoot/Facebook




Slavica Dajana Tripunović (51), uhapšena je nedavno u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije. O nekadašnjoj misici i pevačici javnost zna mnogo toga, a o prošlosti u više navrata je otvoreno pričala. 


Njena porodica je izgubila mnogo toga tokom rata devedesetih, a bila je poslednja mis Jugoslavije:

Rekla sam sebi, sve si izgubila u Vukovaru, idi u Beograd, tamo nema rata, idi makar da odmoriš dušu. Spakovala sam dve haljinice. Zaboravila sam sve loše što me snašlo. Osetila sam se lepo. Dali su mi lepu haljinu. Osećala sam se kao princeza. Mnogo novinara CNN i BBC. Čuli su da je tu neka mala iz Vukovara, iz Borova, tamo rat bukti, a ja na izboru za mis. Tada više nijedna devojka nije postojala. Bila sam u žiži zato što sam iz Vukovara - rekla je bila Slavica Tripunović Dajana, pa otkrila da li su je spopadali moćni ljudi.






Nisu, mi smo bile zaštićene. Da je pa ne znam ko došao, ne bih ga prepoznala. Mene su moji, koji su bili jako imućni, učili da radim. Imala sam sve predispozicije da se dobro udam, ali sam želela da se dokazujem sama sebi. Bila sam srećna da sama radim. Ništa nije dolazilo samo od sebe. Kasnije sam se i ja udala - dodala je nedavno za "Republiku.



 Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša učesnica Parova i Plejboj zečica, uhvaćene su na delu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za Prekršaje i određena im je novčana kazna - rekao je nedavno dobro obavešten izvor.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>