Region

Svet

Didi J snimala spot u luksuznoj vili od 15 miliona dolara! FOTO

Dijana Janković, Didi J, snimila je novi spot za njenu duetsku pesmu sa svetski poznatim Šegijem, i to u veoma luksuznoj vili!

Didi J snimala spot u luksuznoj vili od 15 miliona dolara! FOTO Foto: PromoDijana Janković, koja se predstavlja pod umetničkim imenom Didi J, veoma je zadovoljna snimanjem novog spota:"Snimanje spota je proteklo fenomenalno. Imali smo ekipu od stotinu ljudi. Auto u kojem sam zasigurno plenila bio je Rols Rojs. Šegi je doleteo sa Jamajke da bismo snimili spot. On je divna osoba i i sjajan je za saradnju. Video je radio poznati producent Gil Grin, koji sarađuje sa svetskim zvezdama Pitbulom, Krisom Braunom, Niki Minaž, Floridom, Drejkom i mnogim drugima. Radujem se predstojećim nastupima sa Šegijem. On tvrdi da sam veoma talentovana te svoje oduševljenje ne krije, a takođe veruje i da sam rođena zvezda" otkrila je pevačica koja smatra da je ova saradnja sa svetskim priznatim imenom njen veliki uspeh. 

Po svemu sudeći ovo je najskuplji spot u Didinoj karijeri. Posebnu pažnju privukla je i mačka jaguar, koja je sve vreme mirna bila pored Didi J. Izazovna kao i uvek u svom prepoznatljivom stilu pevačica i dizajnerka je i ovoga puta blistala, a sve je prepustila stiliskinji koja inače oblači Bijonse za video spotove. Dijana je na sebi imala najnoviju kolekciju Tom Ford-a, Givanchy i Lanvin.Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari