Region

Svet

Anabela Atijas: Zašto niko neće da se menja i trudi se zbog mene?!

Uvek sam se pitala zašto niko neće da se menja i trudi se zbog mene, i evo pojavio se neko. Anabela Atijas je otkrila sve aktuelnosti iz života i karijere, pa je progovorila o svom emotivnom statusu i braku sa Andrejem Atijasom.

Anabela Atijas: Zašto niko neće da se menja i trudi se zbog mene?! Screenshoot/Instagram




Anabela Atijas je otkrila sve aktuelnosti iz života i karijere, pa je progovorila o svom emotivnom statusu i braku sa Andrejem Atijasom.

- Ja sam srećna i zadovoljna, ovako mi je lepo. Nisam više u braku, ali sam u zajednici sa istim čovekom. Naš razvod je rešio nesuglasice. Shvatio je sve! Nemam ništa protiv papira, ali sad vidim da nije presudan", rekla je Anabela u emisiji "Premijera - vikend specijal" i dodala:

"Uvek sam se pitala zašto niko neće da se menja i trudi se zbog mene, i evo pojavio se neko. Andrej i ja nikad nismo bili na tako istim talasnim dužinama. Imamo naš univerzum i tu odlično funkcionišemo", zaključila je Anabela.





Podsetimo, Anabela Atijas je u emisiji kod Sanje Marinković otkrila zbog čega se plaši da se ponovo uda.

- Ja sam negde na pola... Ja sam završila papir, ali nisam vezu, u vezi sam - priznala je Anabela, čime je iznenadila Sanju koja ju je odmah upitala kada se pomirila sa bivšim mužem Andrejem Atijasom.

- U januaru prošle godine... Neko vreme jesam krila, a onda si ti poprilično živela u neznanju (smeh). Iskreno da ti kažem, bilo bi me strah možda sad da ponovo potpišem nešto. Isti je osećaj, samo nemaš taj osećaj teskobe nekako... Taj papir definitivno u nekim momentima zna da pravi neki pritisak. Sada smo u nekim mnogim životnim okolnostima opušteniji, rekla je ona u emisiji "Magazin In".


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>