Zadruga

Parovi

Biljana Dragojević potkačila Husu i Eminu Mujić!

Majka Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević potkačila Daliline roditelje, Husu i Eminu Mujić! Evo šta kaže o pomirenju!

Biljana Dragojević potkačila Husu i Eminu Mujić! Screenshoot/Instagram
Bivša zadrugarka Ana Spasojević otkrila je da se čula sa ocem Dalile Dragojević pre nego što je došla u studio, te javno obelodanila detalje razgovora sa njim.

"Rekao mi je ako uspem da joj kažem da se što pre skloni od ove 'budaletine' i da pozdravim nju i Dejana. Očigledno je da on podržava samo njih dvoje. Mislim da on veruje da Dalila i Dejan mogu da nastave zajedno, kao da je ovo neki san loš koji će se završiti... ", navela je Ana, a o tome možete čitati OVDE.


Vrlo brzo nakon toga, na svom Instagram nalogu, oglasila se Biljana Dragojević i vidno izrevoltirana njenim izlaganjem, okačila njenu sliku iz emisije i prokomentarisala sve ono što je pre nekoliko minuta Ana Spasojević rekla o njenom sinu i njegovoj bivšoj ženi Dalili.

"Da li je normalna, da ona misli da će Dejan biti do kraja sa Dalilom koja 8 meseci skače po Filipu? Kao i Huso što misli da bi se Dejan pomirio sa njegovom ćerkom! Pa zašto Huso ne vrati sebi Eminu? Šta bi im falilo? Evo imaju moju podršku", napisala je Biljana. 

Emina Mujić progovorila o Dalilinoj ćerki!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>