Zadruga

Parovi

Huso Mujić poslao ćeki Dalili poruku! (VIDEO)

Otac aktuelne zadrugarke, Huso Mujić teško podnosi ono što se dešava u rijalitiju "Zadruga 5". Poslao je ćerki Dalili Dragojević tajnu poruku preko bivše učesnice.

Huso Mujić poslao ćeki Dalili poruku! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Dušica Jakovljević ugostila je bivšu zadrugarku pete sezone Anu Spasojević u emisiji "Zadruga Specijal", te je ona otkrila da se čula sa Husom, Dalilinim ocem koji joj je rekao da prenese Dalili poruku:

- Čuli smo se kad sam izašla ali i malo pre. Rekao mi je ako uspem da joj kažem da se što pre skloni od ove 'budaletine' i da pozdravim nju i Dejana. Očigledno je da on podržava samo njih dvoje... Mislim da on veruje da Dalila i Dejan mogu da nastave zajedno, kao da je ovo neki san loš koji će se završiti... - navela je Ana Spasojević.


Da li misliš da je to moguće? - pitala je Dušica.

- Ja vidim da je ona zaljubljena u njega zaista. On je bio loš prema njoj, ja sam imala slično iskustvo, to nasilje i odvratno ponašanje... Ne znam zašto to radi, jer je jasno da se iskreno zaljubio. ali to je on i njegov odbrambeni mehanizam. Užas je to što radi... Ja znam Dalilu šest godina, mnogo pre svega ovoga, ja sam bila i kod njih u stanu, stvarno su se voleli, ne znam šta se to desilo na kraju...


Mnogi veruju da će ona Dalila i Dejan završiti zajedno, ali verujem da to nije moguće. Znate koliko sam podržavala Dejana i spavala sa njim i bila uz njega na početku... Ovo njegovo ponašanje i prema meni i prema Sandri mi nije jasno... Meni nije normalno da to bude 'igra', ipak ona spava sa drugim momkom i 'pravi dete' sa njim, nema šanse da to ikako bude realno...
- Ispričala je Ana Spasojević.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>