Zadruga

Parovi

Deniz Dejm: Ja sam sponzoruša! Očuh me se odrekao!

Deniz Dejm je progovorila o očuhu, majci, svom životu uopšte, pa priznala, ja sam sponzoruša, a očuh me se odrekao zbog scena iz kupatila. I pre mu je smetalo, ali je ovaj odnos u kupatilu ga je baš povredio.

Deniz Dejm: Ja sam sponzoruša! Očuh me se odrekao! Screenshoot/Youtube




Bivša zadrugarka Deniz Dejm progovorila je o svim aktuelnostima iz rijalitija ,,Zadruga 5", ali i o odnosu sa pojedinim takmičerima koji su ostali svima misterija.

Deniz je otkrila šok detalje o rijalitiju ,,Zadruga 5", a onda je priznala sve o njenoj aferi sa poznatim političarem.

Odmah na početku Deniz je otkrila kako se oseća i da li joj prija popularnost.

- Navikla sam se i baš mi je lepo kad sam izašla, prija mi, ja volim pažnju. To mi svakako prija, ja sam odrasla bez oca, otac me je napustio i od tada imam neku želju za tu pažnju, da sam primećena. Ja sam egzebicionista i volim da se pokazujem. Onlifens mi gori! Najviše je skočio kada sam imala erotski odnos sa Mihićem, zaradila sam toliko da mogu da kupim stan u Beogradu, ja se ovde osećam prihvaećno, mislim da su Srbi tolerantni, u odnosu na to kako ga narod predstavlja, muškarci su šarmantni, žene su lepe...


Deniz Dejm je progovorila o očuhu koji se odrekao nje zbog Zadruge.

- To je teška priča, moja majka je liberalna, to je bilo lepo, podržala me je i u erotskom odnosu, desi se strast, ona to razume, ali moj očuh, pošto je meni otac umro, očuh je baš konzervativan, čak mi je zabranio da ga pomenem, da samo kažem da nemam komentar, jer mu ljudi govore loše stvari o meni. I pre mu je smetalo, ali je ovaj odnos u kupatilo ga je baš povredilo.
 

Deniz i Stefan Mihić bez srama u wc-u! (18+)




Deniz je progovorila o elitnoj prostituciji.

- Ja mogu da kažem da znam za dosta devojaka da se bave sa erotskim radom, ali ja to nikada ne bih iznela, to nije moj stil, da ja za malo pregleda iznesem nešto, to je njihovo. Ja ne osuđujem erotski rad, nek radi ko šta hoće, ja imam drugaricu, u Evropskoj uniji, pošto je to ovde zabranjeno. To je ovde zabranjeno, ima dosta klijenata koji tuku i ne plate. 







Ja to ne bih mogla da radim, ja radim sa kime ja hoću i kada ja hoću. Ja sam sponzoruša! Ja sam iskrena, do bola sam iskrena, ja sam priznala da sam sponzoruša, ja volim bogate i jake muškarce, što bih trošila novac, kada to može muškarac da mi plati - govori Deniz i dodaje:



- Mislim da sam mu ja dovoljno dala, ne znam, možda ću ga zvati na neku kaficu, možda će i da padne neki Onlifens, pa će dobiti neki procenat, ako se dobro pokaže, biću ja džentlmen.

Priznala je sve o odnosu sa političarem.

- Za sada nemam još, imala sam jednog pre ulaska, vrlo poznatog političara, ali ne mogu to da iznesem, stvarno nisam imala vremena da se bavim time. Ako sam izgubila sav novac u Zadruzi, nema veze, bila mi je odlična promocija. Ima ponuda od poznatih, ali ja ne pričam o tome, ja sam trofej, pa neka se pevači kažu i pričaju i ponose tim trofejom. Već sam bila sa zauzetima!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>