Style

Ljubav

Vikend horoskop: Od 15. do 18. aprila 2022. godine!

Vikend horoskop za period od 15. do 18. aprila 2022. godine! Kod Ovna produbljena intuicija, Lav se fokusira na ognjište i dom...

Vikend horoskop: Od 15. do 18. aprila 2022. godine! Svet Plus





Ovan

Pun Mesec u Vagi osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva i posvećenosti, insistirajući da se pozabavite delovima vaše veze koji ne funkcionišu, kao i da slavite ono što jeste. Ako ste slobodni, imate priliku da pogledate svoja osnovna uverenja o odnosima, nezavisnosti i onome šta želite da stvorite u vezi sa ovim stvarima u budućnosti. Trigon Meseca i Škorpije do Venere u Ribama produbljuje vašu viziju i intuiciju.


Bik

Pun Mesec u Vagi osvetljava praktičnost života. Posao, navike, način života i harmonično balansiranje. Istovremeno, Sunce u Ovnu vas podseća na važnost mističnog jer sija u vašoj dvanaestoj kući. U nedelju vaša vladajuća planeta, Venera, u trigonu sa Mesecom u Škorpiji i sekstilnim komunikativnim Merkurom u vašem znaku Bika. Vaša kreativnost, lepota i gracioznost su u potpunosti istaknuti.



Blizanci

Romantiku, ljubav, strast i kreativnost naglašava pun Mesec u Vagi ovog vikenda. Budite otvoreni za neophodne promene koje se otkrivaju kako se događaji odvijaju. Otpor promenama samo će produžiti vašu patnju. Vaša vladajuća planeta, Merkur, suprotstavlja se Mesecu u Škorpiji sa sekstilom Venere u Ribama. Vaše reči su pune moći, kao i lepote. Rukujte njima mudro i koristite ih kreativno.


Rak

Sa punim Mesecom u Vagi koji osvetljava vašu četvrtu kuću, ne možete, a da ne premestite nameštaj, očistite i ukrasite svoj dom, a verovatno i uđete u baštovanstvo. Uživajte u procesu kao i u krajnjim rezultatima. Znajte da će doći do problematičnih porodičnih odnosa i da se moraju rešiti ovog vikenda. Mesečeva nedelja u znaku Škorpije praktično insistira na kreativnom izražavanju, pa se nemojte truditi da se borite protiv ličnih ideja.






Lav

Pun Mesec u Vagi osvetljava vaše veze i komunikaciju, kao i vaš odnos sa zajednicama čiji ste deo. Dobićete pogled iz ptičje perspektive šta radi dobro, a šta ne i šta treba da promenite. Nedelja u znaku Škorpije, u trigonu sa Venerom u Ribama, koja je takođe u sekstilu sa Merkurim, poziva vas da se fokusirate na ognjište i dom i da svojoj kreativnosti date slobodu.



Devica

Vaše finansije su u centru pažnje, drage Vage tokom punog Meseca, fokusirajući se na to kako zarađujete, štedite i trošite svoj novac. Uz suprotstavljanje Hironu, brzo ćete videti šta radi, a šta ne, a mesečeva svetlost vam pomaže da vidite rešenja zajedno sa problemima. Nedelja u znaku punog Meseca u Škorpiji je veza i komunikacija, pa se obratite drugima i provedite neko kvalitetno vreme sa ljudima koji su vam važni.
Vaga

Pun Mesec u Vagi je u vašoj prvoj kući, naglašavajući vaše samopoštovanje i samopouzdanje, kao i vašu lepotu i gracioznost. Takođe osvetljava slabe tačke u ovim oblastima, tako da budite spremni da vidite, a zatim se pozabavite projektima samopoboljšanja. U nedelju, Mesec u Škorpiji podstiče vašu vladajuću planetu, Veneru u Ribama, koja je takođe u sekstilu sa Merkurom u Biku osvetljavajući vašu kreativnost i saosećanje.


Škoprija

Vaš duhovni put i mistična interesovanja dobijaju jarku svetlost od punog Meseca. Vage će u u petak i subotu imati priliku da se posvetite dubokim stvarima koje utiču na vaš život. Vaši snovi će biti posebno moćni, pa obratite pažnju na njih. Mesec u znaku Škorpije u nedelju u trigonu sa Venerom u Ribama, povećavajući vaše samopoštovanje i samopouzdanje i podstičući vas da hodate svetom na najautentičniji način.





Strelac

Ne postoji ništa poput punog Meseca u Vagama koje vole ljude, znaku koji voli druženje, padanje u vašu jedanaestu kuću prijateljstva i društvena okupljanja! Naravno, takođe ćete brzo videti gde je ovaj deo vašeg života van ravnoteže ili radi protiv vašeg najvišeg dobra. Mesec u Škorpiji u nedelju osvetljava snove i mistične poslove, povećavajući vašu osetljivost i intuiciju.




Jarac

Pun Mesec u Vagi osvetljava vaš sektor karijere i vaš profesionalni život, šta radi, a šta ne, je u potpunosti prikazano. Vaš sledeći korak je da odlučite kako da ispravite stvari i kako da poboljšate svoj uspeh. Nedeljne stvari postaju društvene kada Mesec u Škorpiji ulazi u vašu jedanaestu kuću prijateljstva, Venera u Ribama u sekstilu je sa Merkurom. Odlični razgovori i poboljšanje kvaliteta veze su zagarantovani.


Vodolija

Avantura, viša misao i učenje su osvetljeni punim Mesecom Vaga u vašoj karti, pokazujući vam gde vaš život živi i raste i gde je stagnacija pustila korene. Budite spremni da prihvatite zdrave promene i proširite svoje vidike. U nedelju, Mesec u znaku Škorpije obasjava vašu karijeru, a trigon sa Venerom, kao i Venerin sekstil sa Merkurom, predstavljaju profesionalno priznanje i priliku.


Ribe

Zajednički resursi, kao i intestinalna osećanja i skrivene misterije izlaze na videlo pod pogledom punog Meseca u Vagi. Obratite pažnju na zajedničke finansije, verujte svojoj intuiciji i budite spremni da donosite teške odluke i akcije ako postanu neophodne. U nedelju, Mesec u Škorpiji vas poziva da izađete i igrate se dok osvetljava vašu devetu kuću i u trigonu sa Venerom, dok je Venera u sekstilu sa Merkurom. Avantura je u toku!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>