Region

Svet

Dečko Anastasija Ražnatović godišnje zarađuje skoro šest miliona!

Dečko Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj, nalazi se u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera, godišnje zarađuje skoro šest miliona!

Dečko Anastasija Ražnatović godišnje zarađuje skoro šest miliona! Screenshoot/Instagram
Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, posle dugogodišnje veze sa Đorđem Kuljićem, u vezi je sa uspešnim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Nemanja Gudelj je jedan od naših najuspešnijih fudbalera. Trenutno igra za špansku Sevilju, a i na spisku je Dragana Stojkovića Piksija za reprezentaciju.


Naš reprezentativac obožava tetoviranje, te mu je celo telo prekriveno tetovažama. Poslednju tetovažu je uradio baš u Sevilji, gde trenutno igra za istoimeni klub - tri krsta na leđima.

Jedna od prvih tetovaža koju je uradio još u Holandiji, bio je portret svog oca, proslavljenog fudbalera Nebojše Gudelja.

Kako je Nemanja svojevremeno izjavio, svaka tetovaža na njegovom telu ima posebno značenje.

Gudelj nije skandal majstor i ljubitelj noćnog života, ali je ranije bio povezivan sa pop zvezdom i Anastasijinom koleginicom, a reč je o Sanji Vučić. Njih dvoje su krili vezu, a onda je pre nekoliko meseci potvrdila da je reč o poznatom fudbalskom reprezentativcu Srbije.


Anastasijin dečko nalazi se u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera. Njegova godišnja plata u Sevilji je 5.650.000 evra, piše Kurir.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i Nemanja su mesec dana u vezi. Mlada pevačica je već bila kod dečka u Španiji, dok je fudbaler Sevilje dva puta dolazio u Beograd kod drage, ali još nije uspeo da upozna taštu Cecu Ražnatović.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic


>