Zadruga

Parovi

Zadruga 5 izbacivanje: Ana Spasojević o krivičnoj prijavi! (VIDEO)

Noćas se odigralo još jedno izbacivanje iz rijalitija "Zadruga 5" i to prilikom se u studiju našla Ana Spasojević. Raskrinkala je pojedine zadrugare, a progovorila je i o krivičnoj prijavi protiv Osmakčića.

Zadruga 5 izbacivanje: Ana Spasojević o krivičnoj prijavi! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Anu Spasojević je u stidiju sačekala majka, a potom je usledio razgovor sa Dušicom Jakovljević:


Šta se dešava sa ovom pričom Mima i to - pitala je Dušica.


Sad me je Darko pitao za tog Amara, saznala sam i prezime, pa ću da ga kontaktiram da sve izađe na videlo. Gruja je svestan da Mimu boli uvo za njega, a posle Marka Osmakčića, njih dvoje su dva najveća odrona u Beloj kući. Džabe im emocije, kad ti dođe bilo ko i kaže ti da će te bivša žena tužiti, pa posle toga sedneš i jedeš i gledaš u kameru. Užas! - rekla je Ana.

Pomenula si Marka Osmakčića. Videli smo strašne scene koje su se dogodile i šta jedno drugom govore - rekla je Dušica.

Ona to želi i ona to hoće. Što se njega tiče, ne zanima me to sa Viki, zanima me da kad ustanem odem i podnesem krivičnu prijavu protiv njega. Neko ko radi sa decom, ne može...On je rekao posle nedelju dana da čeka pravi trenutak da se izvini, rekla sam da se neće izviniti. Pokušao je da se kao izvini, kad je saznao kod brata u pozivu da je izašao taj snimak izašao u Švajcarskoj i da neće moći više da radi svoj posao. On je mislio da ja njega neću da tužim. Nije mi bilo potrebno njegovo izvinjenje - rekla je Ana Spasojević.

Cela situacija oko Dalile i Cara, šta misliš - pitala je voditeljka.


Kako ti deluje Dejan - pitala je voditeljka.

Katastrofa! Baš me je razočarao. Meni je bilo drago što me nije toliko pomenuo od kako sam videla šta je uradio Sandri. Tvoja mama je i mene i nju zagrlila i zahvalila se zbog toga što smo tu - rekla je Ana.

Ona njega voli. Ne voli Filip kad je mirno, on mora da napravi skandal. Samo je odjednom eskaliralo - rekla je Ana.




 



 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>