Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 11. aprila do 17. aprila 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

VAGA

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku i vladarka Venera koja se nalazi u polju navika – veliki su pokazatelji da će vaša borba sa praznim kalorijama i nezdravom ishranom biti prilično komplikovana u ovom periodu.  Trudićete se da promenite nešto kod sebe.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku u opoziciji sa Suncem koje se nalazi u partnerskom polju – može prodrmati one parove kod kojih u poslednje vreme već postoji naglašena tenzija i nezadovoljstvo ili sumnja i ljubomora. Generalno gledano – potrebno je mnogo ljubavi i razumevanja da bi vaše emotivne relacije bile funkcionalne i stabilne. Pokušajte da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo i neka vaša komunikacija bude što otvorenija. Slobodne Vage – nije nemoguće zagrejati se, zaneti se, čak ući u neku emotivnu priču, ali je vrlo moguće da će ona biti komplikovana, čudna i prilično izvesno – tajna.

Posao

Planete se gomilaju u polju koje je kod vas zaduženo za poslovnu svakodnevicu i obaveze. Nivo obaveza će se povećati ali će i segment finansija krenuti uzlaznom linijom. Vi ćete ulagati dosta snage u napore da poboljšate organizovanost i efikasnost i prilagodite se zahtevima saradnika. Moguće su povremene tenzije sa kolegama. Pred vama je period promena od kojih će se neke pokrenuti već u ovoj sedmici. One će uglavnom biti pozitivne po vas i jako uticati na vaš finansijski segment.

Zdravlje

Promenljiv pritisak, sklonost alergijama i infekcijama.

 


ŠKORPIJA

Hrana

Nedelja u kojoj ste skloni uživanjima, ali isto tako – momente u kojima ste loše raspoloženi „lečite“ hranom. U suštini – verovatno je da ćete stalno tražiti nešto da grickate. Slaba tačka – kolači, peciva I sklonost ka jelu u večernjim satima.

Ljubav

Ono što je dobro jeste stelijum planeta u polju ljubavi i uživanja (od petka će tu biti i vaš vladar Mars). Emocijom, poverenjem i bliskošću možete graditi dodatno svoje emotivne relacije ili pak ispravljati greške iz prethodnog perioda. Ono što će vas i dalje kočiti jeste Saturn – udaraće na temelje vaše veze, hladiti odnos i ne dozvoljavati vam da budete u potpunosti opušteni i stabilni. U tom vruće – hladno fazonu proći ćete kroz ovu nedelju. Slobodne Škorpije – od ove nedelje postoje šanse da snovi postanu java i da ljubav više nije rezervisana samo za maštu. Polako, vaš ljubavni život će se odblokirati.

Posao

Odnos sa kolegama, velika količina obaveza i napor kroz poslovnu svakodnevicu i dalje će biti prisutni kod vas. No, sa druge strane – sada možete unaprediti postojeće ili ostvariti nove poslovne saradnje. Takođe, do vas će doći informacije koje su vam od važnosti i koje vam ukazuju na pozitivne promene u vašem poslovnom sektoru. Ušli ste u period pojačane kreativnosti i dobrih idejnih rešenja. Po pitanju finansija – vrlo solidna nedelja je pred vama i ovim segmentom ćete biti zadovoljni.

Zdravlje

Alergije, problemi sa oscilacijom pritiska kod starijih.

 


STRELAC

Hrana

Potrebna vam je umerenost u ishrani, ali i pojačana fizička aktivnost. Sve to negde vi već znate, ali ne nalazite dovoljno snage u sebi da se pokrenete suštinski, baš onako kako biste trebali. U međuvremenu, smanjite unos mesnih prerađevina, slatkiša, testa.

Ljubav

Ulazite u vrlo bitnu emotivnu fazu u kojoj će se neki od parova odlučiti na ozbiljne korake – bilo da je u pitanju preseljenje, renoviranje, sređivanje na porodičnom nivou ili pak zajednički život, veridba, ulazak u brak. Odnos sa partnerom će biti prilično solidan – uspevaćete da se razumete i dogovorite oko svega, ali i da zajedničkim snagama idete ka svojim planovima. Povremeno se hoće provlačiti napetost, naročito kada su u pitanju finansije ili odnosi u porodici – ali to neće uticati na vas dvoje kao par. Slobodni – razvoj komunikacije sa nekim ide u pozitivnom pravcu i donosi vam raspoloženje i optimizam.

Posao

Neke nedoumice mogu postojati kod vas, ali neke od njih ćete već u ovom periodu uspeti da razrešite. Obzirom da vam ova nedelja daje dosta odgovora i informacija koje su vam potrebne – vrlo brzo ćete uvideti da pozitivni pomaci postoje. Ulazak Merkura u polje poslovne svakodnevice doneće ubrzanu radnu atmosferu i nešto više obaveza. Dobar je period za one koji traže posao ili za potpisivanje ugovora, sklapanje dogovora – jer ovi dani donose finansijski isplative prilike za vas.

Zdravlje

Prolazne zdravstvene tegobe. Blaže prehlade i grlobolje.

 




JARAC

Hrana

Pojačan unos mesa i mesnih prerađevina neće vam na duži rok prijati. Takođe, kada su mlečni proizvodi u pitanju, preporučuju vam se jogurt, kiselo mleko i mladi sirevi. Svoju ishranu biste sada trebali većim delom da zasnivate na povrću.

Ljubav

Partner i vi u nekom lošijem raspoloženju možete zakoračiti u ovu nedelju, ali ovo su stvari koje se daju ispraviti. Ne treba ostavljati ništa nedorečeno – da vam se ceo ovaj period ne bi pretvorio u obostranu nervozu koja kulminaciju može imati za vikend. Ključ za dobar odnos i za prilagođavanje sada jeste komunikacija, koliko god vama dvoma povremeno bilo teško da sednete i razgovarate maksimalno iskreno, iz srca. Slobodni Jarčevi – Venera, a od petka i Mars – aktiviraju vaše polje komunikacije, susreta. I nove ali i „stare“ osobe vrzmaće vam se po mislima…..a možda i uživo.

Posao

Vrlo ćete ozbiljno prionuti na posao od samog početka sedmice. Iz dana u dan bićete zatrpavani informacijama i dešavanjima i moraćete da budete vrlo fokusirani da ne biste propustili nešto od važnosti. U početnoj fazi bilo kog poslovnog dešavanja možete imati zbrku i dezinformacije – sa malo strpljenja doći će se do rešenja. Dobijate vrlo važne informacije, a neki od vas će rešiti papirološka pitanja koja su ih okupirala u prethdnom periodu. Finansijski segment – blago poboljšanje.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Više se krećite.

 

VODOLIJA

Hrana

Dokle god Venera I Jupiter šetaju kroz vaše polje hrane – vaši apetiti će biti pojačani I istinski ćete uživati u dobrom zalogaju, bio on slan ili sladak. S druge strane – Saturn u vašem znaku pokušava da vam izgradi karakter po svim pitanjima, pa i po ovom. Zato ćete u ishrani imati velike oscilacije.

Ljubav

Kombinacija Marsa i Saturna u vašem znaku koja je i za vas, ali i za partnera i odnos sa njim bila prilično naporna u prethodnom periodu, od petka će nestati jer će Mars preći u znak Riba. No, to ne znači da će se vaš odnos automatski srediti i stabilizovati – i dalje ćete imati velike oscilacije u komunikaciji. U jednom trenutku ćete se razumeti i prilagođavati jedno drugom, a već u sledećem ćete biti ili skloni raspravama ili povlačenju u tišinu. Slobodne Vodolije – ima nekih šansica za emotivna dešavanja, ali sve će to imati izuzetno spor tok i vezivaće se ili za tajne, čudne odnose ili pak za emotivnu prošlost.

Posao

Obaveze dolaze promenljivo tokom ove nedelje. U jednom trenutku ste mirni i niste opterećeni žurbom i gomilom stvari koje morate obaviti, dok već u drugom ulazite u fazu u kojoj ne znate gde ćete pre i da li ćete stići da sve završite na vreme. No, ovo je manje više postalo uobičajeno u vašoj poslovnoj svakodnevici u poslednje vreme. Solidna nedelja da realizujete planove, da pokrenete ideje o kojima već duže vreme razmišljate. Finansije – vrlo isplativi dani su pred vama, u kojima možete solidno zaraditi.

Zdravlje

Zdravstvena situacija uglavnom dobra. Nešto više obratite pažnju na ishranu.

 

RIBE

Hrana

Vi već neko vreme shvatate da su oscilacije u vašem apetitu uzrokovane nervozom ili nestabilnošću na mentalnom planu. U prevodu – trenutno se tešite, uglavnom slatkišima i tek negde pred kraj nedelje ćete uspeti da sebe malo dovedete u red.

Ljubav

Mars u petak izlazi iz vašeg polja podsvesti i strahova i prelazi u vaše polje ličnosti. Pored Jupitera koji vam daje dobre prilike, pored Venere koja vam nudi ljubav, sada dobijate i Marsa koji će vam dati polet i inicijativu. Emotivno ćete početi da se stabilizujete, da se bolje razumete sa voljenom osobom a osećanja će postati posebno duboka i snažna. Vrlo solidan period za one koji su u vezama i koji žele da se potrude i poboljšaju odnos sa partnerom. Slobodne Ribe – dobar je period za ulazak u emotivne priče. Prilike će se svakako pojavljivati, vaše je samo da otkrijete koje su prave i iskrene, a koje samo san.

Posao

I poslovno je ovo povoljna sedmica. Vi ično ćete osetiti priliv nove, pozitivne energije i imaćete dovoljno sposobnosti da se pokrenete u pravom smeru. Jeste vreme za akciju i pokretanje ka onome što želite. Neke stvari će vam ići na ruku – neki od vas mogu dobiti novu poslovnu ponudu, rešiti bitna papirološka pitanja, čak dobiti posao ukoliko su nezaposleni. Pregovarajte, dogovarajte se, pokrenite svoje ideje i planove. I po pitanju finansija počećete da budete zadovoljniji i stabilniji.

Zdravlje

Osetljivost sinusa, alergije i prehlade.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>