Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 11. aprila do 17. aprila 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

OVAN

Hrana

I sami ste negde svesni da je vaš način života, ne samo kada je ishrana u pitanju već generalno gledano – u nekom dužem vremenskom periodu prilično nezdrav. No, nemate vi trenutno niti prave volje niti želje da napravite korenitije promene.

Ljubav

Oni koji ne sumnjaju u partnera kao i oni koji nemaju šta da sakrivaju od voljene osobe – kroz ovu će sedmicu proći prilično korektno. Možda će biti povremenih tenzija, ali će se one brzo rešavati. Do problema može dolaziti kod onih parova koji sa razlogom ili bez njega – ne veruju jedno drugom. Bilo da ne verujete partneru, bilo da sakrivate nešto od druge strane – ovo mogu biti dani koji će vam doneti teskobu, nerviranje ali i iskušenja. Slobodni Ovnovi – privlačiće vas sve ono što je skriveno, zabranjeno, tajno, neuhvatljivo. Ljubavne avanture i zanosi uvlačiće vas u svoje slatke i misteriozne dubine.

Posao

Tajnost će postojati i u poslovnom segmentu. Neki od vas krenuće da se dogovaraju i pregovaraju daleko od radoznalih očiju, a isto tako – počećete da planirate neke ozbiljnije poslovne priče. Iako su vaše poslovne pozicije prilično stabilne, nešto ne bih rekla da ste vi u potpunosti zadovoljni – da li je problem u vašoj nemotivisanosti i istrošenosti na postojećem poslu, da li u odnosu sa nadređenima i kolegama ili je nešto treće u pitanju – to vi znate. Želite nešto da menjate i ići ćete u tom pravcu.

Zdravlje

Alergije, glavobolje, sinusi.



 

BIK

Hrana

Nikako da se ustalite po pitanju ishrane. Krenete da se zdravije hranite I odgovornije ponašate prema sebi, pa se onda vratite na stare staze. Ne bih rekla da će ova nedelja biti drugačija od perioda koji je za vama. Oscilacije i povremeno preterivanje.

Ljubav

Kada 15-og aprila Mars, planeta koja vlada vašim partnerstvima – pređe u znak Riba gde se već nalazi vaša planeta Venera – voljena osoba i vi ćete ući u jedan mekši, nežniji, emotivniji period. Za one parove koji su stabilni ovo će biti vreme povezivanja, bliskosti i produbljivanja odnosa. Za one koji nisu – i partner i vi ćete se povlačiti u tišinu, svako će kovati svoje planove i čuvati svoje tajne. Slobodni Bikovi – vrlo lep period za pokretanje emotivnih priča. Dobar je period za nova poznanstva, za emotivne preokrete i dešavanja. Izlasci, vaš društveni krug i društvene mreže biće mesta aktivnosti.

Posao

Mars u petak izlazi iz vašeg polja karijere – od početka marta meseca prilično je zakuvao u ovom segmentu i doneo vam period napetosti, problema i loših odnosa sa nadređenima. Sada će njegova energija raditi u vašu korist pa je pred Bikovima period jednostavnijeg funkcionisanja ali i boljih poslovnih prilika. Jedna od ovih prilika bi mogla da se otvori baš u ovoj nedelji i to u njenom drugom delu. Pun Mesec u polju poslovne svakodnevice doneće vam povećanje nivoa obaveza i stres.

Zdravlje

Vrlo solidna zdravstvena situacija.


 

BLIZANCI

Hrana

I dalje ste u periodu kada je vrlo bitno da na vašem stolu bude što više zeleniša, a što manje mesnih proizvoda i prerađevina. Ukoliko baš bez ovog ne možete, onda se okrenite ribi, piletini, ćuretini. Od voća bi vam prijale jabuke, kruške a od orašastih plodova bademi i orasi.

Ljubav

Emotivni izazovi uglavnom tajne prirode i kod vas će biti prisutni, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik znaka. Pun Mesec u polju koje se vezuje za ljubav i uživanje govori da će ti izazovi biti prilično snažni i da će im se biti teško odupreti. E sad, ukoliko ste zauzeti i imate nameru da vas ne boli glava preterano – bilo bi dobro da ih eskivirate. Ionako odnos sa voljenom osobom nije savršen i sa većim je oscilacijama, ne treba vam još jedan problem. Ukoliko ste slobodni – neko vas može jako privlačiti, mada ste svesni da bi ovo bila samo avantura ili tajni odnos. Da li ćete se prepustiti strastima – postoje velike šanse za to.

Posao

Prisustvo Jupitera, Venere, Neptuna i Marsa (od petka) u vašem polju karijere svakako će zatasalati poslovni segment i doneti mnogobrojna dešavanja u narednom periodu. Mnogo toga će ostati samo na obećanjima, ali biće i onih šansi koje ćete itekako umeti da iskoristite i koje će biti isplative po vas. Već tokom ove nedelje neki od vas mogu napraviti poslovni dil, dogovor ili plan – koji će jako brzo krenuti ka ostvarenju. Nedelja dobrih ideja i rešenja koja se mogu otvoriti pred vama.

Zdravlje

Problemi sa grlom. Moguće su nesanice.

 





RAK

Hrana

Budite u ovoj sedmici umereni kada je ishrana u pitanju. Ili se makar potrudite oko toga. Meso i mesne proizvode smanjite, ali biste mogli da pojačate unos ribe, naročito morske. Uzimajte i više cvekle, spanaća, crnog luka – da biste popravili krvnu sliku.

Ljubav

Iako blizu, partner i vi ste udaljeni jedno od drugog. Udaljavaju vas obaveze  – porodične, poslovne, finansijske, udaljava vas manjak zajedničkog vremena, manjak razumevanja. Ništa nije nepopravljivo ukoliko postoji volja za otvorenom komunikacijom i ukoliko postoji prilagođavanje. Još uvek postoje stvari koje vas spajaju, a jedna od njih je i emocija, koja je trenutno zatrpana ali još uvek prisutna. Slobodni Rakovi – potreba za ljubavlju se pojačava i emotivne prilike kreću da se polako otvaraju pred vama. Neke mogu postati lepe i trajne priče, druge će ostati samo na nivou tajni ili snova.

Posao

Planovi, inostranstvo, državne i javne ustanove – ovi segmenti mogu krenuti da se razvijaju intenzivnije. Takođe, segment podrške, povoljnosti i šansi otvara se pred vama. Od ove nedelje lakše će biti pokrenuti situacije u poslovnom segmentu a kod nekih od vas doći će i do najave promene radnog mesta ili unapređenja ili najave poslovnih putovanja. Ukoliko ste privatnik ili razmišljate o pokretanju posla u privatnoj režiji – ovo je dobar trenutak za veću zaradu ili za konkretnije akcije u tom smeru.

Zdravlje

Intenzivnije meteoropatske reakcije. Mentalno – fizički umor.

 

LAV

Hrana

Trudite se da povrće, naročito zelena salata, mlad kupus, blitva, zelje, krastavci – budu što češće i u što većim količinama na vašem stolu, bilo u obliku salata ili variva. Izbegavajte da utehu tražite u hrani i da jedete u večernjim satima.

Ljubav

Dobar odnos Sunca sa Saturnom, partnerskom planetom – davaće dobre mogućnosti da se sa voljenom osobom usaglasite, dogovorite, podržite. I to bi bilo otprilike to. Zadovoljstvo,ispunjenost, opuštenost, bliskost – to će vam izmicati, šta više – povremeno se možete osećati kao da ste iako jedno pored drugog, neizmerno udaljeni. Fizički blizu, a ipak previše daleko. Pokušajte da ljubavlju i otvorenom komunikacijom smanjite razdaljinu. Slobodni Lavovi – mame vas neke emotivne dubine i ljubavne tajne, bilo da se vezuju za prošlost ili za nove osobe. Da bi se bilo šta desilo – mora postojati vaša inicijativa.

Posao

Vrlo zahtevan i poslovni ali i finansijski period je iza vas. Od ove nedelje, promene će krenuti intenzivnije što ne znači da ćete automatski ući u mirnu i stabilnu poslovnu fazu. Ulazak Merkura u polje koje se vezuje za vašu karijeru i poziciju doneće vam informacije koje su poslovno povoljne po vas. Kod nekih od vas – o unapređenju ili promeni radnog mesta, kod drugih – vezano za poboljšanje finansija. Dakle, prvo informacije i dogovori, a onda i konkretni događaji koji će vam popraviti raspoloženje.

Zdravlje

Pojačana nervoza. Hronični bolesnici – potrebne su češće kontrole.

 

DEVICA

Hrana

Pun Mesec u vašem polju ishrane govori da ste pri kraju zahtevnog i napornog perioda koji vam je između ostalog doneo i probleme sa varenjem i gomilu loših navika. Za vas je pravi trenutak da počnete sa ozbiljnijom detoksifikacijom organizma.

Ljubav

U polju partnerstava su trenutno Jupiter, Neptun i Venera a od petka im se pridružuje i Mars. Istovremeno, vaš vladar prelazi u znak Bika, praveći dobar kontakt sa ovim planetama. U prevodu – možda i nije najsjajnija situacija između voljene osobe i vas, ali postoji prostor za popravljanje, emociju i bliskost. Nemojte ćutati o pitanjima koja su važna za vaš odnos, nemojte probleme gurati pod tepih – moguće je dogovoriti se, usaglasiti se i voleti se lakše. Slobodne Device – izbegavajte tajne priče i odnose, jer će od njih biti više štete nego koristi. A izgleda vas nešto baš tog tipa vuče i intrigira.

Posao

Poslovno – ovo je period koji će vam pogodovati. Prelazak Merkura u znak Bika donosi vam energiju koja vam je bliska, opipljiva, materijalna i praktična. I u finansijskom smislu ova nedelja može biti prilično plodonosna po vas – možete napraviti isplative dogovore i poslovne saradnje. Doduše, biće i pojačanih troškova. Možda se sa saradnicima nećete baš uvek razumeti, ali ćete umeti da pričate istim jezikom kada je to neophodno. Vaši planovi sada će krenuti da se odvijaju intenzivnije i brže.

Zdravlje

Umor, pojačana nervoza.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>