Svet

Region

Rainbow: Ljubavne tajne bugarskog predstavnika na Evroviziji!

Kako je pevač grupe Rainbow rešio da se preseli u Rumuniji i peva u bugarskom bendu? Ljubavne tajne bugarskog predstavnika na Evroviziji!

Rainbow: Ljubavne tajne bugarskog predstavnika na Evroviziji! Foto: Privatna arhiva




Jednostavno - njeno ime je Korina!

On je Čileanac sa španskim državljanstvom, živi u Rumuniji, a radi u Bugarskoj. Ona je lepa Rumunka, doktorka stomatologije.

On je jedna od najaktuelnijih rok zvezda na svetskoj sceni, a ona model u slobodno vreme.

On je i vokal legendarne Rainbow i bugarske rok grupe Intelligent Music Project, a ona nije samo njegov menadžer, već i verenica.

To su Roni Romero i Korina Minda.

Roni Romero najpoznatiji je kao aktuelni vokal legendarnog benda Rainbow, u kojem su godinama pevali najveći frontmeni u istoriji. Odabrao ga je lično Riči Blekmur (tvorac Deep Purple i Rainbow). 






- Jednog dana, iznenada sam dobio poziv od Blekmurove supruge, sa porukom da Riči želi da me upozna - priseća se Romero. - U početku sam mislio da je to šala, ali pristao sam i sastao se s njim u srednjevekovnom zamku gde me je čekala večera za dugačkim stolom sa puno sveća, kao u filmovima.

Posle "srednjevekovne" večere, Riči i Roni su zajedno odsvirali nekoliko pesama i on se ubrzo pridružuje Rainbowu na bini. Svet je konačno upoznao njegov sjajan vokal i usledili su brojni pozivi za saradnju, a Roni rado izdvaja projekat koji je radio sa Majklom Šenkerom, čuvenim nemačkim gitaristom. 

Da je doslovno stao "ispod duge", potvrdio je i slučajan susret s Korinom. Desilo se to u Milanu – ona je imala reviju, a on koncert istog dana. Već su se pratili na Instagramu, razmenjivali poruke i fotografije, pa pošto je Korina veliki fan rok muzike, videla je Ronijevu fotku u Milanu i napravila prvi korak. Predložila je da se sretnu.

- Pre našeg prvog susreta bio sam vrlo nervozan zbog njene lepote i nisam uopšte bio siguran u sebe - priznaje Romero. - Bila je veoma iznenađena kako se muzičar koji se stalno pojavljuje pred desetinama hiljada gledalaca ne usuđuje da je pogleda u oči - pogled mi je lutao, mahao sam rukama... uopšte se nisam ponašao kao rok zvezda. Čak me je ona prva poljubila, jer nisam hteo ništa da forsiram, nisam želeo da stekne pogrešan utisak o meni.


Kako se ispostavilo, njihov prvi susret bio je sudbonosan. Samo dva meseca kasnije, Romero se preselio u Rumuniju.

- Roni se preselio u Bukurešt, a ne ja u Madrid, jer sam već mala razvijen posao ovde - radila sam u tri različite stomatološke klinike - kaže Korina i dodaje - Njegova profesija, s druge strane, ne podrazumeva stalno angažovanje i inače je vezana za putovanja. Bilo je mnogo logičnije da se on preseli kod mene. Njemu je samo bilo važno da u gradu postoji aerodrom, odakle može da ode bilo gde u svetu gde ima obaveze.

Njih dvoje međusobno govore španski. Ispostavilo se da Korina odlično govori njegov jezik, jer je radila kao deo tima za prevođenje latinoameričkih serija u Rumuniji.

Njihovo prvo zajedničko putovanje bilo je u Pariz za Novu 2019-u godinu. Sećaju se da je bilo "pakleno hladno" i da uopšte nisu bili spremni za takvo vreme. Otišli su sa idejom da dožive sve one romantične trenutke iz filmova, da odu na večeru, a potom sa Ajfelovog tornja gledaju vatromet. Ali nije sve išlo po planu. 

- Večera je bila užasna. Veoma skupa, ali prokleto loša - prisećaju se i smeju se - Da li smo pomenuli da je hrana bila očajna?! Onda smo hteli da promenimo restoran, pa zamalo propustili vatromet, da bismo na kraju dobili nenormalno veliki račun. Toliko o romantici. Ali, bilo nam je najvažnije da smo zajedno.






Korina je stomatolog i radi ceo dan, a za to vreme, Roni je taj koji brine o kući. Ujutro je vozi na posao, ide u kupovinu, sprema večeru i vozi je s posla na kraju radnog dana. 

- To je sasvim normalno, jer sam po ceo dan kod kuće kada nisam na turneji ili u studiju. Volim da kuvam i čistim i uživam u tome. Čak sam pomalo i manijak kad je čistoća u pitanju - kaže on i priznaje da je opsesivno-kompulzivan da sve bude na svom mestu. – Kad’ drugari dođu kod mene da igramo PlayStation, sede na na ivici kauča i ne pomeraju se da nešto ne bi srušili ili isprljali - smeje se Roni. 

Romero je zahvaljujući bugarskom biznismenu i humanisti Milenu Vrabevskom započeo saradnju sa bugarskim bendom Intelligent Music Project, sa kojim će uskoro predstavljati Bugarsku na Pesmi Evrovizije u Torinu. 

Bilo je gotovo neizbežno da njegova Korina postane akter u jednom od njihovih spotova za pesmu "I Know" sa prethodnog albuma. U scenariju njih dvoje su takmičari u drift trci u kojoj ona, na kraju, izlazi kao pobednik. Korina kaže da je sada na njega red. Da postane pobednik Evrosonga...





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>