Ljubav

Style

Ovo je trenutak kad muškarac gubi ženu zauvek!

Kada je žena osvojena, a kada izgubljena... Ovo je trenutak kad muškarac gubi ženu zauvek! Ako nemaš uspeha kod žena, to nije zato što imaš problem sa ženama.

Ovo je trenutak kad muškarac gubi ženu zauvek! Svet Plus




Da li znaš tačno u kom si je momentu izgubio? Možeš li da odrediš tačan trenutak kad je sjaj njenog osmeha zamenio izraz razočarenja?

To nije bilo onda kada ste se prvi put čudno pogledali, niti onda kada si se nervozno saplitao s druge strane noćnog kluba da dođeš do nje. Nije bilo ni onda kada si joj na jedvite jade uputio prvu rečenicu, ni kad si od treme samo ponavljao glupe fraze koje je već hiljadu puta čula.

Izgubio si je mnogo pre toga…

Izgubio si je svakog jutra kojeg si se budio i radio iste rutinske stvari kao i prethodnih godina, jer si previše zadrt u svojoj glavi da primetiš koliko si jadan.





Izgubio si je onog momenta kada si prestao da se trudiš da sutra budeš malo bolji čovek nego što si danas i počeo sav trud da ulažeš u to samo da ne budeš gori nego što si bio juče.

Izgubio si je onog dana kada si prestao da radiš stvari koje voliš, plašeći se posedica.

Izgubio si je onog dana kada si svoje želje i strasti stavio na hold da bi pratio plan koji ti je neko drugi postavio.

Izgubio si je još onda kada si prestao da se pitaš "Šta ja zaista želim da radim?" i počeo da se pitaš "Šta bi ja trebalo da radim?"

Izgubio si je svaki put kada si propuštao životne prilike samo zato što je tako bilo lakše nego da skočiš u vatru i podmetneš svoj vrat.

Izgubio si je svaki put kada si dopustio da te na poslu omalovažavaju, jer nisi imao muda da se suprotstaviš i zauzmeš za sebe.






Ne gubiš je kada zamuckuješ dok se sa njom upoznaješ, već kad živiš svoj život tako da su sve što imaš da joj kažeš glupe fraze koje si pokupio od nekakvih internet gurua.

Ne gubiš je kada ona uhvati tvoj čudan pogled, već kad toliko od svog života trošiš brinući šta će drugi da misle, da je jedino što umeš da joj uputiš taj bezvezan pogled od kojeg je njoj samo neprijatno.

Ne gubiš je onda kad ti ponestane tema za razgovor, već kad živiš takav život koji ti ne daje teme o kojoma bi mogao da razgovaraš

Ne gubiš je kad joj smotano priđeš, već onda kada živiš po tuđim merama i pravilima.



Tvoj problem u odnosu sa ženama ne nastaje u tih par sekundi koliko ti je potrebno da pokušaš start i budeš odbijen. Taj problem postoji zato što ga gajiš čitavog života.

Živiš dosadnu rutinu i pitaš se zašto su joj tvoje priče dosadne. Dopuštaš drugima da ti kroje život, a pitaš se zašto ne umeš da priđeš ženama. Puštaš da ti strah diktira životne izbore, a onda se pitaš zašto si toliko nervozan kad treba da startuješ ženu. Celog života postupaš po tuđim pravilima, a pitaš se zašto ti je toliko stalo šta ona misli.

Ako nemaš uspeha kod žena, to nije zato što imaš problem sa ženama. Ti imaš problem sa načinom na koji živiš svoj život.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: zenski.ba

Povezane vesti:


>