Zadruga

Parovi

Oglasio se Janjuš nakon diskvalifikacije!

Oglasio se Marko Janjušević Janjuš nakon diskvalifikacije! Na Instagramu se zahvalio svima koji su mu pružili podršku i otkrio zbog čega je pobegao iz rijalitija "Zadrua 5".

Oglasio se Janjuš nakon diskvalifikacije! Screenshoot/Instagram




Janjuš je šrafcigerom i čekićem pokušavao da razbije ogradu i sve vreme udarao ne bi li mu neko otvorio vrata i pustio ga sa velelepnog imanja, a u svemu tome mu je pomagao Filip Car.

On je u jednom momentu uspeo da razvali ogradu i pobegne, a na Instagramu je večeras i zahvalio se svima koji su mu pružili podršku i otkrio zbog čega je pobegao.







- Hvala svima koji ste bili uz mene svih ovih sedam meseci, hvala mojoj podršci, mojim krajicama, mojim boginjama, mojim prijateljima i porodici što su ovoliko dugo morali da budu bez mene. Dao sam sve od sebe, iskreno, ali nisam više mogao da se pronađem u ljudima koji se nalaze tamo, čast izuzecima, a malo ih je - napisao je on i dodao:









- Što se tiče mog izlaska, moram obavestitit javnost da, kako ono kažu, nije zlato sve što sija, e baš tamo ne sija ništa kako bi možda trebalo da sija. Šta je tu je, život ide dalje, i kako kaže Lukas: "Hiljadu puta sam ustao i pao", a isto tako svoje učešće ove godine ne bih menjao ni za milion, a ni za pobedu jednog od divnih učesnika koji će pobediti ove godine. Još jednom, hvala vam svima - dodao je Janjuš.


Malo potom, na svom Instagram profilu pokazao je i poklon od ćerke Krune. U pitanju je crtež na kojem piše: "Volim te, tata, puno".




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>