Region

Svet

Marina Perazić i Dragan Marinković Maca ispljuvali Dvor!

Rijaliti šou "Dvor" pored spektakularnog najavljivanja ipak nije opravdao očekivanja gledalaca, a ni očekivanja naših poznatih ličnosti.  Pevačica Marina Perazić sa najvećom pažnjom počela je da prati dešavanja u šouu od kada je njen bivši suprug Firči ušao u rijaliti.

Marina Perazić i Dragan Marinković Maca ispljuvali Dvor!



"Tu noć sam pratila jer me je zanimalo kako će se Firči uklopiti. Vidim da se odmah sprijateljio sa Dejanom Cukićem, što mi je drago jer sam to predosećala. Inače, “Dvor” ne pratim redovno, već povremeno bacim pogled da bih bila u toku. Nije mi baš zabavno. Nema nikakve dinamike. Kad bih sad ušla, ne znam šta bih tamo radila. Verovatno bih kukala i prala sudove jer bi mi bilo lakše kad radim. Za razliku od “Farme”, tamo ima seljacizma, ali prikrivenog. Svi su nešto fini i kulturni" - izjavila je Marina koja kaže da navija za Firčija, jer bi u tom slučaju svoju nagradu podelio sa ćerkama.

Takođe ni naš poznati glumac i voditelj Dragan Marinković Maca nije oduševljen novim rijalitijem i kaže da ga uopšte ne zanimaju dešavanja na "Dvoru".

"Pitam se kuda to vodi. Pustim na trenutak i to mi je dovoljno. Ma ne zanima me ni ko se svađa ni ko se smrzava. Vidim hladno im je tamo, pa sve i meni bude zima posle toga. Ne pada mi na pamet da ulazim u “Dvor”. Ma kakvi. Pa i ona prošla “Farma” je bila smeće! Previše je to ludila" – kaže Maca.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>