Region

Svet

Sanja Stanković se oglasila: Dobila sam nervni slom!

Dobila sam nervni slom! Bivša učesnica "Zadruge" Sanja Stanković oglasila se za medije, nakon što je objavljeno da je navodno, zajedno sa Natašom Šavijom, uhvaćena u velikoj akciji policije u Beogradu u kojoj je uhapšeno 29 osoba, a koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Sanja Stanković se oglasila: Dobila sam nervni slom! Screenshoot/Instagram
Sanja Stanković je bila van sebe kada je čula zbog čega je svi zovu, a ističe da nije uhapšena, dok se nije ni pročulo da je uhapšena, već da je protiv nje podneta krivična prijava.

- Poludela sam, dobila sam nervni slom zbog gluposti! Kako sam mogla da budem uhapšena, proslavila mamin rođendan, bila u Švajcarskoj, spa centar, sve stigla, krenula kući... Svi me pitaju da li je istina, juče ujutru u Cirihu, od juče u drugoj državi, avion u 7:15, nisam uhapšena zbog prostitucije - govorila je Sanja u lajvu na Instagramu što možete videti OVDE.- Svaki put kad bude akcija hapšenja ja ću proći golgotu, druge nisu poznate pa nisu zanimljive, a moje ime je zvučno! Dečko mi se smeje, šta da kaže na ovo, znao je sa kim ulazi u vezu, nije mu svejedno. Od Nataše sam uzimala odeću, haljine za emisije, kontaktirala me da nosim i da je tagujem, nek se drugi brane, ja za sebe pričam! Podneću tužbe, nije mala stvar - dodala je Sanja Stanković.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>