Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 1. april 2021. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 1. april 2021. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. Dnevna doza Lune! 

Dnevni horoskop za 1. april 2021. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Ovaj dan ćete potrošiti na sve one stvari dosadne prirode koje ste već morali da odradite, ali koje ste zanemarivali u prethodnom periodu.

LJUBAV
Ako ste u vezi, odnos sa voljenom osobom danas ćete staviti u drugi plan. Slobodni će biti okupirani raznoraznim stvarima, ali ne i ljubavnim životom.

POSAO
Doći ćete na ideju kako da jednostavnije izađete na kraj sa kompleksnim poslovnim zadacima koji su vam u prošlosti zadavali velike muke.

ZDRAVLJE
Želudac vam je nešto osetljiviji.





Bik 21.4.-21.5.

Današnji dan želećete da provedete u miru i tišini. Iako će vam prijatelji uputiti poziv za izlazak, vi ćete se opredeliti za kućnu varijantu.

LJUBAV
Ako ste slobodni, možda ćete razmišljati o bivšem partneru, ali vam zapravo uopšte neće smetati što ste trenutno sami. 

POSAO
Osvrtaćete se na minula dešavanja na poslu. Moguće je i da ćete brinuti oko nekih svojih zaduženja koja morate u kratkom roku da izvršite.

ZDRAVLJE
Izbegavajte dugo sedenje.




Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete vrlo druželjubivi i komunikativni. Uživaćete u razgovorima, kako sa osobama koje su vam bliske, tako i sa onima koje jedva poznajete.

LJUBAV
Slobodnima među vama, danas neće nedostajati to što nisu u vezi jer će se ionako dobro zabavljati. 

POSAO
Nestrpljivo ćete čekati trenutak da saradnicima saopštite svoje nove ideje. Može se reći da ćete u svojim rešenjima biti kreativni koliko i praktični.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.



Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete biti duboko zamišljeni nad nekim važnim pitanjima koja, čini se, nikako da rešite. Možda ćete brinuti više nego što je potrebno.

LJUBAV
Ako ste u vezi, verovatno ćete donekle zanemariti voljenu osobu, ali vam ona to neće zameriti. Slobodni neće pridavati veliki značaj emotivnom aspektu života.

POSAO
Vaše ideje i planovi mogu biti preambiciozni. Trudite se da idete korak po korak jer ćete jedino tako uspeti da postignete željeni rezultat na poslu.

ZDRAVLJE
Kičma vam je slaba tačka.







Lav 23.7.- 22.8.

Imaćete utisak da više dajete nego što dobijate, međutim, izazovne situacije koje će vas podstaći na takav način razmišljanja, biće samo privremene.

LJUBAV
Ako ste slobodni, privlačićete pažnju potencijalnih partnera. Zauzeti će imati turbulentan dan na emotivnom planu, ispunjen prepirkama i nerazumevanjem sa voljenom osobom.

POSAO
Danas se nećete najbolje slagati sa kolegama, što će se negativno odraziti na vašu produktivnost. Srećom, vaša finansijska situacija izgledaće dobro.

ZDRAVLJE
Ugroženi su vam disajni putevi.



Devica 23.8. - 22.9.

Ovaj dan proći će u znaku privremenih razočarenja koja će delimično biti uzrokovana vašim subjektivnim i pomalo pesimističnim sagledavanjem situacije.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, danas mogu da očekuju malo hladniju atmosferu u ljubavnom odnosu.

POSAO
Bićete zadovoljni kako se držite na polju finansija, ali vas može brinuti sukob interesa koji ćete imati sa važnim poslovnim saradnikom.

ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa varenjem.



Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete iziritirani nekim sitnicama, donekle i razočarani datim okolnostima, ali će, ipak, većina vas uspeti da “pregura” ovaj pomalo čudan dan.

LJUBAV
Oni koji su u stabilnim vezama, neće imati većih problema u odnosu sa partnerom, dok će svi ostali biti više, ili manje demoralisani kada je ljubav u pitanju.

POSAO
Na radnom mestu prosto ćete izgarati i uspešno pronalaziti rešenja i za najzahtevnije poslovne zadatke. Što se tiče finansija, možda ćete morati da preduzmete mere štednje.

ZDRAVLJE
Prijaće vam fizička aktivnost.




Škorpija 23.10.- 22.11.

Preuzećete više obaveza na sebe, ali to vam neće predstavljati problem, naprotiv. I ljudima iz svog okruženja ćete želeti da pomognete.

LJUBAV
Slobodnima će se jedna osoba suptilno udvarati, ali oni toga verovatno ni neće biti svesni. Zauzeti će se postarati da svom partneru udovolje u svemu.

POSAO
Na poslu ćete se prekomerno naprezati, želeći da postignete što više za jedan dan. U svojim namerama možete uspeti jedino ako zaboravite na perfekcionizam.

ZDRAVLJE
Nađite vremena za odmor.






Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete vrlo entuzijastični i svojom pozitivnom energijom privlačićete dobre stvari. Pred vama je jedan lep i uspešan dan.

LJUBAV
Ako ste u vezi, stavićete do znanja svom partneru koliko vam je stalo do njega. Slobodni će svojoj okolini delovati vrlo privlačno, pa će moći da osvoje koga požele.

POSAO
Danas ćete lako izaći na kraj sa svim poslovnim izazovima. Bez obzira da li radite samostalno, ili u velikom kolektivu, bićete izuzetno efikasni.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.




Jarac 22.12.- 19.1.

Možete osetiti nalet kreativne energije koja će se pozitivno odraziti na vaše raspoloženje. Današnji dan posvetite svojim hobijima i svemu što vas inspiriše.

LJUBAV
Iako ćete i dalje biti pomalo zatvoreni u sebe, probudiće vam se interesovanje za ljubav, pa ćete na ovom polju biti aktivniji, bez obzira da li ste u vezi, ili ne.

POSAO
Na poslu ćete biti pomalo rasejani. Možda ćete se više koncentrisati na neke ne tako važne stvari, dok ćete one bitne na momenat izgubiti iz vida.

ZDRAVLJE
Nećete imati problema sa zdravljem.



Vodolija 20.1.- 19.2.


Bićete vrlo vešti u komunikaciji. Ukoliko se budete upuštali u diskusije, lako ćete ubediti drugu stranu u ispravnost svojih stavova.

LJUBAV
Nećete biti naročito romantičnog raspoloženja, ali ćete se zato sa partnerom odlično slagati na mentalnom nivou. Slobodni će flertovati, ali samo iz dosade.

POSAO
Vaši saradnici će biti voljni da vam pomognu oko nekih tehničkih pitanja koja su u vezi sa velikim projektom na kojem trenutno radite.

ZDRAVLJE
Naspavajte se.




Ribe 20.2.- 20.3.

Veći deo dana bićete promenljivog raspoloženja, zbunjeni i skloni izvođenju pogrešnih zaključaka. Ako je moguće, danas izbegnite donošenje važnih odluka.

LJUBAV
Ako ste u vezi, moguće je da ćete u ovom trenutku od voljene osobe zahtevati više nego što je ona sada sposobna da vam pruži. Slobodnima će prijati samoća.

POSAO
Čuvajte svoju energiju i uradite nešto lepo za sebe.

ZDRAVLJE
Pojačana nervoza.
 

Mlad Mesec u znaku Ovna 1. aprila! Energija novog početka!



 

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>