Style

Ljubav

Mlad Mesec u znaku Ovna 1. aprila! Energija novog početka!

Mlad Mesec u znaku Ovna 1. aprila 2022. godine! Energija novog početka u znaku koji baš govori o počecima, proboju, brzoj akciji, impulsu, akciji sad i odmah.

Mlad Mesec u znaku Ovna 1. aprila! Energija novog početka! Svet Plus





U jutarnjim satima u petak, 01-og aprila imaćemo mlad Mesec u znaku Ovna, piše Venera sa papilotnom.


Mlad Mesec jednako nov početak, onaj koji najveći deo svoje snage pokazuje u prve dve nedelje uticaja, a kompletan uticaj se proteže na narednih šest meseci.
Energija novog početka u znaku koji baš govori o počecima, proboju, brzoj akciji, impulsu, akciji sad i odmah.


Konjunkcija Merkura, Sunca i mladog Meseca u Ovnu ukazuje na ishitrenost, impulsivne odluke, fazon „jezik brži od pameti“, na delanja koja su obojena jakim emocijama koje je teško kontrolisati.






Dispozitor i mladog Meseca, ali i Sunca i Merkura jeste Mars u znaku Vodolije koji je trenutno u vlasti Saturna – sam spoj Marsa i Saturna ukazuje na kršenja, lomove, udarce, ovo je klasičan aspekt nokauta posle kojeg bokser pada i više se ne diže.

Zbog Saturnove uloge da vlada vremenom i donosi otežanja – taj novi početak – da, govori o promenama ali o onim koje se odvijaju sporo i teško, uz velike komplikacije, a prate ka afektivna i impulsivna stanja.








Iz tog razloga, naredne dve nedelje posebno obeležiće veći problemi u međuljudskim odnosima – poslovne, emotivne, prijateljske, porodične i sve druge relacije mogu biti ugrožene ovim uticajem. To jest, mogu ih ugroziti učesnici u njima ukoliko budu povučeni inatom, besom i ukoliko ne budu mogli da kontrolišu ustalasane emocije.


Ovaj mlad Mesec i sve ono što ga prati ukazuje i na probleme u saobraćaju, sa internetom, sa mlađom populacijom, donosi pobune, a govori i o porastu respiratornih infekcija i alergija, problema sa očima i sa sinusima. Govori takođe i o promenama sistema, ali ne u potpunosti i iz korena, već pre u varijanti zadavanja ozbiljnog udarca.


A tu negde, iza ćoška čeka nas drugi deo aprila meseca – period koji mnogo toga obećava….Videćemo koliko će ta obećanja i ispuniti…



Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>